2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره بچه ات به تخم مرغم حساسیت داره یانه باید تست آلرژی بده بچه من هم به پروتعین گاوی حساسیت داشت هم به تخم مرغ ولی اینو من خودم فهمیدم هر وقت من تخم مرغ میخوردم بهش شیر میدادم به شدت گریه میکرد یه عادتی هم داشت دختر من به هرچیحساسیت داشت بعد شیر خوردن توپی پی اش همیشه خلط بود

پسر من خیلی حساس بود تخم مرغ حتی توی غذایی مثل کوکو اینا هم اذیتش میکرد پسر من حتی به پروتیین گوسفند ...

چند وقت حساسیتش طول کشید؟؟به پسته و گردو  حساسیت داشت؟

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
بستگی داره بچه ات به تخم مرغم حساسیت داره یانه باید تست آلرژی بده بچه من هم به پروتعین گاوی حساسیت د ...

چند وقت طول کشید خوب بشه..مقعدش قرمز نمیشد؟؟دکتر دارو نداد برای حساسیتش؟

آرهههه به تخم مرغ خیلی حساسیت میزنه 

صورتش جوش جوشی میشه

با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎
نه به این چیزا حساسیت نداشت 

من دیگه قاطی کردم نمیدونم به چی حساسه به چی نیست..چند وقته قرمزی و سوزش مقعدش اذیتش میکنه نمیدونم از چیه.غذاش هم مث قبله چیزی اضافه نشده۱۹ ماهشه

من تا دوسالگی که بهش شیر میدادم کلا رژیم رو رعایت کردم هیچ ادویه ای جز زردچوبه و نمک استفاده نمیکردم گوشت هم فقط مرغ و ماهی و گوشت گوسفند رب خونگی و کلا هرچی که تاریخ انقضا دار بود یا مواد نگه دارنده داره ممنوع بودم بعد اون مدت هم خوش باز به تخم مرغ حساسیت داشت تخم مرغ رو ۳ سالگی بهش دادم ولی شیر گاوی رو که از این پاکتی هاست دوسال و نیمش بود براش گرفتم ولی هفته ای یه ۲۰۰ میلی لیتری یعنی از این کوچولو ها رو روزی یه قلوپ هم نمیخورد خودش بچه چون نخورده بود عادت نداشت

چند وقت طول کشید خوب بشه..مقعدش قرمز نمیشد؟؟دکتر دارو نداد برای حساسیتش؟

نه برا حساسیتش به پروتعین گاوی که کلا شیر خشک مخصوص میخورد تخم مرغم  که تا شش ماهگی که خودمم بعضی وقتا شیر بهش میدادم اصلا نخوردم بعد یک سالگی هم حساسیتی نشون نداد اکثر بچه ها اینطورین بعد یک سالگی حساسیتشون کم میشه ولی باید کم.کم امتحان کنی مثلا من شیر خشک پپتی جونیور میدادم بعدش یکی دوماه پپتی دادم ویواش یواش شیر خشک معمولی

من دیگه قاطی کردم نمیدونم به چی حساسه به چی نیست..چند وقته قرمزی و سوزش مقعدش اذیتش میکنه نمیدونم از ...

اخی عزیزم اره پسر منم همینطور تا چیزی میخوردم که الرژی داشت مثل اش می سوخت این یعنی اسید معدش هم اذیتش میکنه سعی کن خیلی رعایت کنی عزیزم