2777
2789
عنوان

زندگی با عشق بی پول یا ...

453 بازدید | 20 پست

سلام خوشگلا و خوش هیکلا و تپلا و قلمی ها و قد 

کوتاه ها و قد بلندها و خلاصه همه خانومهای سایت

یه نظر ازتون می‌خوام و خواهش میکنم جواب بدید

من ۲تا بچه دارم و شوهرم عاشق و معشوق بودیم..اما شوهرم تمام خصوصیات بد رو داره غیر از خیانت.یعمی بد دهن و دست بزن و شکاک .....

چون پدرم ۱۹ سال پیش مخالف ازدواج ما بود ما از هم جدا شدیم و ۲ سال بعد از فوت پدرم با هم ازدواج کردیم.ارث من دست دایمه و بنده خدا تو این همه سال همیشه یه مقدار قابل توجهی می‌ریزه به حسابم.همه تو فامیل و آشنا می‌دونن که پدر من راضی به ازدواج ما نبوده

خلاصه کنم داییم میگه از این شوهر دیوانه جدا شو و با پول خودت برات خونه میگیرم و ماشین و با بچه هات راحت زندگی کن و در غیر این صورت اگه باز کتکت زد و ...به ما نگوو تا آخر عمر با یه مرد روانی زندگی کن.و از طرفی هم جالب اینه که از فوت پدرم تا الان ۴ یا ۵بار به خوایم اومده و همیشه هم ازم رو برگردونده و من میفهمم چقدر ناراحته..شما جای من بودید می‌رفتید و یا با عشق زندگیتون که به هر حال اخلاق خوب هم داره زندگی میکردید؟

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

اون بچه ها طفلی از دعواو کتک کاری های شما اسیب روحی میبینن شوهرت باید خودشو تغییر بده شاید تهدید شما به رفتن یکم درستش کنه حتمن برو مشاوره  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بچه ها طفلی از دعواو کتک کاری های شما اسیب روحی میبینن شوهرت باید خودشو تغییر بده شاید تهدید شما ...

کردم ولی نهایت ۱ماه خوب میمونه.میدونی میگه کسی رو حرف من حرف نزنه

چه اخلاق خوبی داره دقیقا؟ جدا شو برو زندگیتو بکنا 🙄

تنها اخلاق خویش اینه که سرش تو زندگیه و اهل رفیق و خانم بازی نسیت

تنها اخلاق خویش اینه که سرش تو زندگیه و اهل رفیق و خانم بازی نسیت

همون بددهن بودن و دست بزن داشتنش کافیه برای اینکه باهاش زندگی نکنی حتی اگه بچه پیغمبر باشه

روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄
اگردوستت داره چرامیزنه وشکاکه؟ من اگرواقعاخوب باشه ازدنیابخاطرش میگذرم ولی اگربداخلاقه قرارزجربکشم م ...

خیلی بد بیمه..دلیلش هم دوستی و رابطه قبل ازدواجمو نه و جالبه بعد ۱۹سال هنوز دنبال قاتل بروسلی

با عشقم می موندم انقدر کتک خوردن خودم و اسیب روانی بچه هام رو میدیدم تا بمیرم...

زن حسابی عشق چی کشک چی... یعنی جلو بچه ها شما رو میزنه و بدهنی می کنه اونم 2 تا بچه می دونی چه آسیب روانی بهشون میدی...ما خودمون واقعا متوجه نمیشیم اما اونا از درون نابود میشن...

من کاری به طلاق و جدایی ندارم اما مراقب بچه هات باش

همون بددهن بودن و دست بزن داشتنش کافیه برای اینکه باهاش زندگی نکنی حتی اگه بچه پیغمبر باشه

آفرین.کاش فقط میزد..جوری از خودش ادا و صدا در میاره که از ترس میمیرم

آفرین.کاش فقط میزد..جوری از خودش ادا و صدا در میاره که از ترس میمیرم

مجبور نیستی تحملش کنی بچه هاتم از آب و گل درومدن خونه و زندگیتم که خداروشکر فراهمه چه نیازی هست خودتو زیر دست این ادم تحقیر کنی

روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄
با عشقم می موندم انقدر کتک خوردن خودم و اسیب روانی بچه هام رو میدیدم تا بمیرم... زن حسابی عشق چی کش ...

گفتی ....پسر بزرگم همه ش میگه چرا نمیزاری جوابشو بدم و همه ش میگه یه روزی انتقامتو میگیرم ازش