2777
2789

پسرم 40روزشه اولش صورتش جوش های ریزسرسفید داشت ولی بعدش گونه هاش قرمز شد و پوستش خشک بردم دکتر هیدروکورتیزون داد چیزیم نگفت .الان زدم نت نوشته برا اگزماس ینی بچم اگزما داره😢؟؟ خیلی ناراحتم چی بزنم چیکارکنم زودتر خوب شه لطفا از تجربه هاتون بگین 

دختر من جوش قرمز روی گونه هاش به وجود اومد از ۱۵ روزگی. که علتش حساسیت به پروتئین گاوی بود. با رعایت رژیم رفع شد. از ۲۶ روزگیش رژیم گرفتم. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازگیا دلستر و دوکیلو شیرینی خامه ای تو دوروز خوردم ازون به بعد بدتر شد ممکن ازونا باشه؟

اره عزیزم خامه از شیره دیگه حساسیت به پروتئین گاوی عوارض داره ممکنه بچتو مریض کنه من که چند ماهه در گیرم 

اره عزیزم خامه از شیره دیگه حساسیت به پروتئین گاوی عوارض داره ممکنه بچتو مریض کنه من که چند ماهه در ...

پس حتما ازونه دیگه لب نمیزنم .البته شیرخشکم میدم .ینی چطور درگیری خوب نمیشه یا خودت رژیم گرفتی؟

دختر من جوش قرمز روی گونه هاش به وجود اومد از ۱۵ روزگی. که علتش حساسیت به پروتئین گاوی بود. با رعایت ...

شما باید ببریش یه متخصص اطفال دیگه. اگر تایید کنه حساسیت داره باید کلیه مواد لبنی گاویی از جمله شیر و پنیر و ماست و دوغ و کشک و کره و پنیر پیتزا و خامه و ... هر چیزی که از اینها توش استفاده شده حتی کیک یا شکلات رو حذف کنی و اگر شیر خشک میدی باید هایپو آلرژیک باشه. 

البته برای دختر من شدید بود یعنی پوستش که اگزما وجوش داشت علایم دیگه هم داشت اولش دکتر خوب تشخیص نداد اگه از اول می فهمیدم آلرژی به شیر گاو ه هیچی نمی خوردم بعد چهل روز یه دکتر دیگه بردم گفت آلرژی هست چون رفلاکس هم داشت دیگه شیر خودمو ندادم شیر رژیمی دادم اگزما و جوشش و بیشتر علایم خوب شد ولی رفلاکسش مونده بینیش کیپ میشه خس خس سینه داشت 

تازگیا دلستر و دوکیلو شیرینی خامه ای تو دوروز خوردم ازون به بعد بدتر شد ممکن ازونا باشه؟

من دختر خالم بچش به پروتین گاوی حساست داده رژیم خاصی داره نباید شیدینی لبنیات و...بخوره شیر خشکشم باید بدون پروتین گاوی باشه اگه به شیرخشکشم حساسیت داره ببر دکتر

البته برای دختر من شدید بود یعنی پوستش که اگزما وجوش داشت علایم دیگه هم داشت اولش دکتر خوب تشخیص ندا ...

پسرمنم از روزی ک دنیااومده گرفتگی بینی داره سینش هم خس خس میکنه ینی رفلاکسه یا از اگزما؟ ؟ منم همش فک میکردم تو اتاق عمل سرماخورده

پسرمنم از روزی ک دنیااومده گرفتگی بینی داره سینش هم خس خس میکنه ینی رفلاکسه یا از اگزما؟ ؟ منم همش ف ...

عزیزم اکثر بچه های آلرژیک رفلاکس هم دارن. دو چیز جدا و منفک نیستن دختر منم داشت. 

من دختر خالم بچش به پروتین گاوی حساست داده رژیم خاصی داره نباید شیدینی لبنیات و...بخوره شیر خشکشم با ...

فک نکنم از شیرخشکش باشه چون ازروز اول شیرخشک میدم ولی پوستش تازه اینطور شده .شیرخشک نان میدم شما میدونین پروتئین گاوی داره یانه؟ ازکجابایدبفهمم

فک نکنم از شیرخشکش باشه چون ازروز اول شیرخشک میدم ولی پوستش تازه اینطور شده .شیرخشک نان میدم ش ...

ببخشید من جواب میدم ها ولی شیرخشکهای معمولی پروتیین گاوی هیدرولیز نشده دارن.  همه مارکهای شیر خشک شیر اچ آ دارن مثلاً نان اچ آ یا آپتامیل اچ آ و ... که همون هایپوآلرژیک هست. برای بچه هایی که حساسیتشون شدید نیست. درجات بالاتر حساسیت شیرهای پپتی و نئوکیت و الکر و ... لازمه

شما در درجه اول باید از حساسیت بچه مطمئن بشی بعد بری سراغ رژیم و تغییر شیر خشک.