2777
2789
عنوان

کسی اطلاعاتی در مورد لوپوس داره

110 بازدید | 5 پست

خاهشا بگید من همسرم سالهاست یه التهابی تو بدنشه موچ و کتف و زانو درد داره کمی مشکل تنفسی داره البته تو فصل بهار فک کنم حساسیته ولی دردش به حدی ک نمیتونه کار کنم ام ار ای داد ارتروز نبود ازمایش داد روماتیسم نبود حالا دکتر میگه لوپوس هست ولی مشکل پوستی یا کلیه نداره

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚
خب مراقبت دارویی و غذایی میکنن انشا الله مشکلی پیش نمیاد تو این روزای تابستونم سعی کنید خیلی زیرنور& ...

کارش همش تو افتابه هنوز کاملا بهش نگفتن لوپوس من همش دارم گریه میکنم ما تازه بچه دار شدیم میترسم اگه کرونا بگیره چی جز گروه حساسه از اول زندگی تا الان همش شوهرم مریض بود هیچوقت درداشو جدی نگرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز آزمایش شوهرم را گرفتم دکتر گفت لوپوسه🥺 همسر منم درد مچ  و زانو و کتف داره با مشکل پوستی

دکتر اولش گفت یه نوع بیماری روماتیسمی خفیفه ولی دکتر امروزی ک بردمش گفت لوپوسه

همسر شما چه داروهایی میخورن   

منم امروز آزمایش شوهرم را گرفتم دکتر گفت لوپوسه🥺 همسر منم درد مچ  و زانو و کتف داره با مشکل پو ...

والا باز گفتن لوپوس نیست ولی همچنان درد عظله داره