2777
2789
فدات بشم مهربووون. شما بتاتون زیاد بود با کم سر نینیت؟تهوع و اینا داشتی؟چی دوس دااشتی بخوری بیشتر

من 2000بود سرموعدم .

تهوع نداشتم 

ترش و شور میخوردم .

اشتها نداشتم غدا بخورم .لاغر شدم 

جاریم اما شیرین میخورد لب به ترش نمیزد . چاق شده بود بالای 90 کیو.

اما جنسیت هر دو تامون پسر بود 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
بتای منم اول بارداری خیلییییییییییی بالا بود ولی بچه پسر بود و یکی بود حالا سوالم اینجاست ممکنه دو ...

والا همه چی ممکنه...شاید... من دیدم شهرخودمون رفته بود سونو بهش گفتن بچت چهار دست و پا داره .مجوز سقط هم داده بودن.رفت شهر دیگه بهش گفتن دوقلوداری..

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بتات چن بود

والا یادم نیست ولی دکتر از دیدن بتای بالای من خیلی تعجب کرده بود برای همین قبول کرد که سقط نکنم یک هفته منتظر بمونم میگفت بتای تو خیلی بالاست 

نمیدونم چرا توی 10 هفته همه چی از بین رفته بود نه ساک بارداری نه جسم زرد هیچی توی رحمم نبود خالیه خالی بود ولی 12 رفتم سونو اونم سونو معمولی دیدم پسرم خدا رو شکر سالم هست همه چیزش هم تنظیم بود

مبارکت باشه عزیزم  منم نی نی سالم و صالح میخوام ای خدا😔

انشاءالله بزودی باردار بشی... نمیدونم بعضی از ماهایی که راحت باردار میشیم قدر نمیدونیم. شوهرم از دیروز شنیده بچم دختره ناراحته😞

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
والا یادم نیست ولی دکتر از دیدن بتای بالای من خیلی تعجب کرده بود برای همین قبول کرد که سقط نکنم یک ه ...

ممکنه ازمایشگاه هم اشتباه کنه...دوست من بتای اولش۵۰هزاربوددفعه دوم ک رفت۱۹هزاربود