چکار کردن مگه روز عروسیت
حالا من مادرشوهرم خوبه ، پدرشوهرم به ظاهر خوبه اما از صدتا زن بدتره، خیلی خاله زنکه
یبار کیفم تو راه پله بود زیپش باز بود
، یهو از اتاق اومدم تو پله که کیفمو بردارم دیدم پدرشوهرم داره داخلشو میکرده ببینه چی خریدم، داشت فاکتورش رو نکاه میکرد، من جلو نرفتم که رومون به هم باز نشه، بعد شب هی به مادرشوهرم میگفت خوبه کارت حقوقیمو ازت بگیرم انقدر خرج نکنی، اونم نمیدونست جریان چیه هی میگفت بخدا دست من نیست، بعد منم به شوهرم گفتم داری هفت تومن بدی برام کوشی ؟یه گوشی دیدم خیلی خوشم اومده، شووووووهرمچه عجبیییییی یهو کفت فردا بریم بخریم، گوشی روخریدم این دیگه میسوخت، از اون روز هی لج میکنه باهام، بخدا از خواهرشوهر بدتره😂😂😂
هی میشینه زیر پا شوهرم میگه کارت حقوقی دست خودت باید باشه نه زن، شوهرم هی میگه زندگی مشترکه، بعد انقدر شوهرم باهام راحته قشنگ میگه باباش پشت سرم چیا میگه
من خیلی خرج میکنم اما جز پس انداز همیشه ۱۴میلیون سر کارتم هست برا روز مبادا،بعد خودش خسیسه هیچ وقتم پول نداره پدرشوهرم
یا مثلا اگه با شوهرم حرف بزنم انقدر گوشیشو تیر میکنه تا میشنوه، شاید باورت نشه خداشاهده تو اشپزخونه آروم حرف میزنم شوهرم متوجه نمیشه میگه چی؟بعد پدرشوهرم با فاصله از تو حال میگه اینجوری کفت