2777
2789
عنوان

یه لحظه اینی ک میگمو تصور کن

121 بازدید | 11 پست

یه لحظه تصور کن فردا دنیا تموم میشه و تو تمام زندگیت رژیم بودی و پول جمع کردی

چ حسی داری  ؟

من ک تا قبل تموم شدن دنیا اینقد میخورم تا از ترکیدن بمیرم  

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچ وقت نذاشتم چیزی تو دلم بمونه ولی اگه اینکارو کنم همش حسرت میخورم که چرا همش به خودم سخت گرفتم که چی بشه واقعا 

خدایا مارو به حال خودمون واگذار نکن ما با خودمون خیلی بی رحمیم
خسته نباشي دلاور

واقعا حیفه

حس میکنم اون دنیا پیتزا و همبرگر و سوسیس کالباس و کباب نیس 

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
خدارو شکر نه پولی جمع کردم نه رژیم گرفتم💃💃💃

من پولشو ندارم ولی رژیمم تف تف تف  

اخر دنیا هم بشه پول ندارم همه غذاهارو بخورم 

من هیچ وقت نذاشتم چیزی تو دلم بمونه ولی اگه اینکارو کنم همش حسرت میخورم که چرا همش به خودم سخت گرفتم ...

حالا پول جمع کردن هیچ

ولی رژیم گرفتن مهمه 

من پولشو ندارم ولی رژیمم تف تف تف     اخر دنیا هم بشه پول ندارم همه غذاهارو بخورم &nb ...

منم زیادندارم ولی همونیو ک دارمم خرج خوش گذرونی خودم کردم هیچ وقت پس انداز نکردم ته ته پس اندازم خرید طلا بوده

حالا پول جمع کردن هیچ ولی رژیم گرفتن مهمه  

اره الانم شکم زدم ورزشم نمیکنم خخخخخ یه بار پول جمع کردم گفتم بذارم بانک دیدم همین خورده ریزای جهیزیه هم داره گرون میشه زود رفتم خریدم. 😓

خدایا مارو به حال خودمون واگذار نکن ما با خودمون خیلی بی رحمیم
اره الانم شکم زدم ورزشم نمیکنم خخخخخ یه بار پول جمع کردم گفتم بذارم بانک دیدم همین خورده ریزای جهیزی ...