ساینا_بوس_بوس مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4591 عنوان یه لحظه اینی ک میگمو تصور کن 121 بازدید | 11 پست یه لحظه تصور کن فردا دنیا تموم میشه و تو تمام زندگیت رژیم بودی و پول جمع کردیچ حسی داری ؟من ک تا قبل تموم شدن دنیا اینقد میخورم تا از ترکیدن بمیرم هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن تیکر بارداری نیست 1399/04/30 | 09:21 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
noshabe_meshki عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 4225 من هیچ وقت نذاشتم چیزی تو دلم بمونه ولی اگه اینکارو کنم همش حسرت میخورم که چرا همش به خودم سخت گرفتم که چی بشه واقعا خدایا مارو به حال خودمون واگذار نکن ما با خودمون خیلی بی رحمیم
ساینا_بوس_بوس مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4591 خسته نباشي دلاور واقعا حیفهحس میکنم اون دنیا پیتزا و همبرگر و سوسیس کالباس و کباب نیس هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن تیکر بارداری نیست
tarke4 عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 5358 هر لحظه ممكنه اتفاق بيفته اين قضيه من ملكه ي ايرانم ثروتمند پرافتخار چشم ها همه بدنبال من
ساینا_بوس_بوس مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4591 خدارو شکر نه پولی جمع کردم نه رژیم گرفتم💃💃💃 من پولشو ندارم ولی رژیمم تف تف تف اخر دنیا هم بشه پول ندارم همه غذاهارو بخورم هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن تیکر بارداری نیست
ساینا_بوس_بوس مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4591 من هیچ وقت نذاشتم چیزی تو دلم بمونه ولی اگه اینکارو کنم همش حسرت میخورم که چرا همش به خودم سخت گرفتم ... حالا پول جمع کردن هیچولی رژیم گرفتن مهمه هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن تیکر بارداری نیست
ساینا_بوس_بوس مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4591 هر لحظه ممكنه اتفاق بيفته اين قضيه کاش ی روز زودتر بمون میگفتن هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن تیکر بارداری نیست
amo_zanjirbafff عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 6207 من پولشو ندارم ولی رژیمم تف تف تف اخر دنیا هم بشه پول ندارم همه غذاهارو بخورم &nb ... منم زیادندارم ولی همونیو ک دارمم خرج خوش گذرونی خودم کردم هیچ وقت پس انداز نکردم ته ته پس اندازم خرید طلا بوده
noshabe_meshki عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 4225 حالا پول جمع کردن هیچ ولی رژیم گرفتن مهمه اره الانم شکم زدم ورزشم نمیکنم خخخخخ یه بار پول جمع کردم گفتم بذارم بانک دیدم همین خورده ریزای جهیزیه هم داره گرون میشه زود رفتم خریدم. 😓 خدایا مارو به حال خودمون واگذار نکن ما با خودمون خیلی بی رحمیم
ساینا_بوس_بوس مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4591 اره الانم شکم زدم ورزشم نمیکنم خخخخخ یه بار پول جمع کردم گفتم بذارم بانک دیدم همین خورده ریزای جهیزی ... هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن تیکر بارداری نیست