2777
2789
عنوان

کمک درد خیلی شدیدی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی باشه. خیلی غصه دارم خواستم باهاتون حرف برنم چون دارم میترکم که نمیتونم الان ب کسی زنگ بزنم بگم ...

چند وقته سقط کردین 

من بعد سقط یه بار درد خیلی شدی داشتم سونو هم که رفتم برا بقایا گفت دفع شده وتخمک گزاری داری فک کنم بخاطر تخمک گزاری بود درد شدید داشتم میزد به رون پام خیلی شدید بود با مسکنم خوب نشد 

ان شاالله خوب میشی ما رو باخبر کن از حالت بهتر که شدی.پست بزار تاپیکت.منم لایک کن بخونم بعدا

عزیزم انگار دارو و گرم کردن اثر کرد سعی کردم ذکر بگم آروم شدم البته با تحربه ساعت های قبل فکر کنم دو ساعت دیگه باز دردم برگرده

کیست نداری .موقع تخمک گذاریت نیس .عفونت نداری سونو بده

سونو چند ماه پیش دادم چون همچین دردایی اما با شدت کمتر داشتم گفت نرمال. همین حدودای تخمک گذاری هر ناه درد میگرفت اما این ماه وحشتناکه

عزیزم منم اینطوری میشه به حدمرگ میرسم دکترر فتم گفت نیمه دوره جنسی ازادکردن تخمک طبیعیه تنهادرمانش گذاشتن یه شیاف دیکلوفناک ومن گاهی به جاش قرص آلفن ایکس هم میخورم عالیه اخه من شیاف بدم میادمادرمم همین طوری بوده اون فقط شیاف میزاره آب رواتیش

عزیزم انگار دارو و گرم کردن اثر کرد سعی کردم ذکر بگم آروم شدم البته با تحربه ساعت های قبل فکر کنم دو ...

خوب خدا رو شکر.خیلییی خوشحال شدم.گلم

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.