2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک نامیدم

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!

کجا حسش کنم؟تو غمام؟تو لبخندی که خیلی وقته رو لبم نیست؟میگن هر آدمی با یه چیزی امتحان میشه ،من هم با مال هم فرزند با همه چیز امتحان شدم،دلم واسه یه شادی از ته دل تنگ شده😔

..........
کجا حسش کنم؟تو غمام؟تو لبخندی که خیلی وقته رو لبم نیست؟میگن هر آدمی با یه چیزی امتحان میشه ،من هم با ...

بهت حق میدم ایشالله تو همین روزا بهترین ارزویی که داری برآورده بشه عزیزم

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
عزیزمممم😞😞😞😞😞😞 من فقط تو خواب خوشحالم  کاش فقط میخوابیدم

من تو خواب هم همش کابوسم فقط یه بار خواب دیدم دو تا شهید گمنام گفتم وقتی از همه جا ناامیدی کمکت میکنیم،وقتی ناامید بودم بچم بمونه فک کردم دیگه وقتشه😭😭😭اما وفا نکردن به قولشون

..........

مامانم یه ور بی صدا واسخ بچه نوجون داداشش که تازه فوت شده گریه میکنه وبه رو خودش نمیاره چون منم بچه مو از دست دادم یه ورم من بیصدا دارم اشک میریزم واسه بدبخت بدم وبه رو خودم نمیارم تااون ناراحت نشه

..........