2777
2789

فردا میخوام برم واسه ازمایش بارداری

دقیقشو میخوام ازمایش بتا هست اسمش یا یه چیز دیگه؟

چقدر طول میکشه جوابشو بدن؟نمیشه بگم کنارش ازمایش چکاپ هم بگیرن نتیجشو باهم بدن اخه حیفه خونم🥺🥺😂😍

ناشتا باشم یا نه

99/9/9خونه خودمم😍🥰❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناشتایی نمی خواد . اگه باردار باشی واسه چکاپ میفرستن که چه چکاپی . چند سرنگ خون میکشن . البته با یه سوزن ها نترس .

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

نه نمیشه چکاپ رو دکتر مینویسه اونجام بگو اومدم ازمایش باراداری بدم اصلا ناشتا بودن مهم نیس..یه شیشه خونه دیگه حیف چیه..اینقدر بعدش باید شیشه شیشه خون بدی... یک ساعته معمولا اماده اس

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بی بی زدی؟

من اول بی بی زدم بعد رفتم دکتر عمومی ک تو دفترچه واسم آزمایش بتا بنویسه همه رو نوشت گفت هرچی لازمه مینویسم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

😁😁😁

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بگو بتا برا بارداری میخوای

معمولا یکروزه تحویل میدن

بله میتونی در کنارش چکاپ کنی 

برا بتا لازم نیس ناشتا باشی اما برا چکاپ فک کنم لازمه

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم

بیبی چکت اگه مثبت شده 

فردا برو مال من رو که نیم ساعته دادن 

بعدش دو هفته دیگه برو دکترت برات سونو بنویسه واسه قلبش 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

ناشتایی نمی خواد . اگه باردار باشی واسه چکاپ میفرستن که چه چکاپی . چند سرنگ خون میکشن . البته با یه ...

اون همه برای تشخیس بارداریه😨😨😨

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بگید آزمایش بتا تیتر میخوام.زمانش هم بستگی به ازمایشگاه داره من ۲ ساعت و نیم بهم دادن

آرمایشگاه بغلیش میگفت یه روز طول میکشه.

اگه میخواین بدون نسخه ازمایش بدین برای چکاب هزینه تون زیاد میشه.اگر هم باردار باشین بعدش دکتر براتون یه چکاپ کلی مینویسه.

برای بارداری نیاز به ناشتا بودن نیست