2777
2789

بازار کارش چطوره؟؟چه واحد هایی داره؟؟ارزش داره برای خوندن؟؟راستس خودم خیلی علاقه دارم ولی چن جا خوندم رشته ی پر هزینه ایه ک نمی ارزه

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾

اگر بتونی مهارت عملی یا همون خیاطی کردن رو خوب و‌حرفه ای یاد بگیری میتونی در اینده ازش نون در بیاری و منتظر استخدامی نباشی کلا رشته خوب و‌تقریبا اسونی هست فقط نیاز به کسب مهارت و دقت داره 

هزینه هم فقط در حد خرید پارچه برای تمرین البته اگر چرخ خیاطی هم تو‌خونه داشته باشی عالیه 

این نیز بگذرد
اگر بتونی مهارت عملی یا همون خیاطی کردن رو خوب و‌حرفه ای یاد بگیری میتونی در اینده ازش نون در بیاری ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

شما خودت طراحی دوختی؟؟

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی دوست دارم لایک کن لطفا من رو هروقت جواب دادن

ولی در کل الان دیگه هر رشته ای خرج خودشو داره

اگر تو خونه تون چرخ خیاطی دارید یه خرج بزرگ کم میشه

خرجای دیگه ش برای طراحی لباس مثلا ماژیک ها و ابزار طراحی کمی گرونن که البته میتونی از دیوار دست دو بخری برای مدت تحصیل

پارچه هم گرون هست هم ارزون 

همه ی اینا بستگی به این داره که بعدش بخوای باهاش کار کنی یا بیخیال بشی

خودتو علاف نكن بري فني حرفه اي يادبگيري بهتر از دانشگاه من رفتم دانشگاه عين سگ پشيمونم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
منم خیلی دوست دارم لایک کن لطفا من رو هروقت جواب دادن ولی در کل الان دیگه هر رشته ای خرج خودشو داره ...

بله مرسی گلم از راهنماییت

خودتو علاف نكن بري فني حرفه اي يادبگيري بهتر از دانشگاه من رفتم دانشگاه عين سگ پشيمونم 

وای اره خیلی شنیدم دانشگاه این رشته اصلا به درد نمیخوره

البته من الان برای کنکور نمیگم برای دیپلم این رشترو میخوام برم

من ديپلمم رو طراحي دوخت بود خوب بود عزيزم 

زياد تو دوره ديپلم خرج نميخواد بكني يني خرج زيادي نيمخواد براي دانشگاه زيادع خرجش 

و اينكه اين رشته رفتي ميتوني هم تو دانشگاه رشته هاي ادبي رو هم انتخاب كني مث روانشناسي و ...

بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦‍♀️ 
وای اره خیلی شنیدم دانشگاه این رشته اصلا به درد نمیخوره البته من الان برای کنکور نمیگم برای دیپلم ا ...

ديپلمم زشته اسون برو چون تو تايستون بايد كازاموزي بگذروني

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
من رشته طراحی و دوخت و خوندم خیلی راضیم. دانشگاهم نرفتم فقط دیپلم. در حد خودت میتونی لباس بدوزی

مرسی عزیزم

ورودی چند بودی؟؟

ارزش خوندن داشت؟؟

ممنون از راهنماییت عزیزم شما خودت طراحی دوختی؟؟

نه عزیزم من مهندسی کامپیوتر خوندم ولی کلا طراحی و دوخت جز رشته های خوب کاردانش و فنی حرفه ای به حساب میاد چون در طی سه سال میشه یه خیاط خوب و ماهر شد و کسب درامد کرد 

فرق کاردانش و فنی حرفه ای هم اینه که : 

کاردانش بیشتر تمرکزش روی دروس عملی هست و اینکه فرد با گرفتن دیپلم بتونه کسب درامد کنه و ماهر باشه برای همین خیلی روی دروس کنکور و ریاضی اینا تمرکز ندارند و مثلا فقط ریاضی یا زبان بک میخونن اما فنی حرفه ای هدفش تربیت دانش اموز برای دوره کاردانی و بالاتر هست و یه حورایی کمتر روی دروس عملی تمرکز میشه و کنارش درسای ریاضی و زبان اینام تدریس میشه که بتونن از پس کنکور بربیاند و بیشتر مهارت عملی رو دوره کاردانی و بالاتر کسب میکنند 

حالا خودت بسنج ببیین کدومش به اهدافت نزدیکتره اون مسیر رو انتخاب کنه 

البته از طریق کاردانش هم میشه وارد دانشگاه شد ولی رقابت براشون سخت تره چون درسایی مثل ریاضی زبان و... رو‌هیلی کم و‌پیش واافتاده میخونن

این نیز بگذرد
من ديپلمم رو طراحي دوخت بود خوب بود عزيزم  زياد تو دوره ديپلم خرج نميخواد بكني يني خرج زيادي ن ...

مرسی عزیز دلم از راهنماییت اتفاقا هم به روانشناسی علاقه دارم هم به طراحی دوخت

عزیزم میشه بپرسم کدوم دانشگاه رفتید؟ و قبولی چه سالی بودید؟ من امسال کنکور دارم نیاز دارم به راهنماییتون

مرسی عزیزم ورودی چند بودی؟؟ ارزش خوندن داشت؟؟

سال ۹۳.اره .بعدشم الان اگه دقت کنی کل ت ل گ رام و اینستا از اموزشای خیاطی پر شده وقتی بلد باشی اونام بهت کمک میکنن ک دوخت و مدل تمیزی داشته باشی