آقای_مفتون مدیر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 عنوان 💞💞💞 امشب دوباره از تو چه پنهان دلم گرفت... | مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 187 پست هوالمحبوبامشب دوباره از تو چه پنهان دلم گرفتبا اینکـه پای هیچ کسی در میــان نبود#امید_صباغ_نو🌱 🍂 🌱 1399/04/30 | 00:27 26 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 🌷 🌾 🌿 در کوی غمت خوار منم زار منم من در چشم دلم نیش تویی نوش تویی تو #رهی_معیری 🌷 🌾 🌿 قطره تویی! بحر تویی! لطف تویی! قهر تویی!قند تویی! زهر تویی! بیش میازار مرا...مولانا# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 ای جانِ جانِ جانم تو جانِ جانِ جانی بیرون ز جانِ جان چیست؟ آنی و بیش از آنی 🍁🍁🍁🍁 آن سو مرو! این سو بیا! ای گلبن خندان من...ای عقل عقل عقل من! ای جان جان جان من...مولانا# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 🌹🌹ممنون از مولانا 🙂 شک ندارم یار من سر رشته اش موسیقی است بس ک با احوال من ساز مخالف م ... 🦋 ؛ای کاش طبیبی برسد حاذق و عاشقاحوال عمومی دلم سخت خراب است#لا_ادری❀✦•❁♥️❁•✦❀
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 قطره تویی! بحر تویی! لطف تویی! قهر تویی! قند تویی! زهر تویی! بیش میازار مرا... مولانا# استاد_شهریار# آزرٖده دل از کـوی تـو رفـتـیـم و نگـفـتیکی بود؟کجا رفت؟ چرا بود و چرا نیست!🔵
قمرعقرب_طوری عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 8060 🦋 ؛ ای کاش طبیبی برسد حاذق و عاشق احوال عمومی دلم سخت خراب است #لا_ادری ❀✦•❁♥️❁•✦❀ گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم... دیدمش و زیاد بردم گفته های خویش رااا💜💜
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 🦋 ؛ ای یوسف خوش نام ما خوش میروی بر بام ما ای درشکسته جام ما ای بردریده دام ما ای نور ما ... ای دلبر و مقصود ما ای قبله و معبود ما؛آتش زدی در عود ما؛ نظاره کن در دود ما...مولانا# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم... دیدمش و زیاد بردم گفته های خویش رااا 💜💜 دیدنش از خواب تنهایی مرا بیدار کرددیدمش! یکبار دیگر دل هوای یار کرد#مهدی_مظاهری🔹🍃🌾🍃🌾🔹
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 💠 بینم چو جمال یار مدهوش شوم یادش چو کنم ز خود فراموش شوم #فیض_کاشانی 🔹🍃🌾🍃🌾🔹 رفتی و نمیشوی فراموش؛میآیی و میروم من از هوش...!سعدی# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 ای دلبر و مقصود ما ای قبله و معبود ما؛ آتش زدی در عود ما؛ نظاره کن در دود ما... مولانا# 🌷 🌾 🌿مرا ، آتش صدا ڪن تا بسوزانم سراپایتمرا باران صلا دہ تا ببارم بر عطشهایت#حسین_منزوے🌷 🌾 🌿
قمرعقرب_طوری عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 8060 دیدنش از خواب تنهایی مرا بیدار کرد دیدمش! یکبار دیگر دل هوای یار کرد #مهدی_مظاهری 🔹🍃🌾🍃🌾🔹 روزی آید ک دلم هیچ تمنا نکند..... 💔
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 رفتی و نمیشوی فراموش؛ میآیی و میروم من از هوش...! سعدی# ☘ نه گمان دارکه رفتی و فراموش شدی...#شهریار 🍀
flfli عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 7896 💠 بینم چو جمال یار مدهوش شوم یادش چو کنم ز خود فراموش شوم #فیض_کاشانی 🔹🍃🌾🍃🌾🔹 ای حسن تو بیپایان، آخر چه جمال است این؟در وصف توام حیران، آخر چه کمال است این؟رویت چو شود پیدا ابدال شود شیداای حسن رخت زیبا، آخر چه جمال است این؟🌻🌷🌷🌷🌻 از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 روزی آید ک دلم هیچ تمنا نکند..... 💔 🌿🌹🌹🌿ترسم به عهد خویش نپایی و بشکنیآن دل که از منش به تمنا گرفتهایلاادری🌿🌹🌹🌿
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 🦋 ؛ ای کاش طبیبی برسد حاذق و عاشق احوال عمومی دلم سخت خراب است #لا_ادری ❀✦•❁♥️❁•✦❀ از سرِ بالینِ من برخیز ای نادان طبیب!دردمندِ عشق را دارو به جز دیدار نیست...امیرخسرو-دهلوی# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 ای حسن تو بیپایان، آخر چه جمال است این؟ در وصف توام حیران، آخر چه کمال است این؟ رویت چو شود پیدا ... 🌷 🌾 🌿گر تو پنداری به حسن تو نگاری هست نیستور تو پنداری مرا بیتو قراری هست نیست#مولانا🌷 🌾 🌿