2777
2789

من زنداداشم اخرین بار یه ماه پیش اومده خونمون خونه ما نمیاد در حالی که به خونه مامانش  نزدیکه میره اونجا داداشم میاد بعضی اوقات وبچه هاش هم که یه روز در میون خونه ما هستن 

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از دوستانمون داره میاد دیوار به دیوار آپارتماننون یعنی واحد بغلیمون بشینه یه جورایی فامیلم هست 

رابطه ام جطور باشه که تاراحت نشن و دردسر نشه برام؟

همسرش خوبی زیادی برامون داشته ولی خب خانومش یکم کنجکاوه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
به نظرم اشتباه می کنی چون آدم زیاد توی دست و پای کسی باشه سبک میشه احترام ها از بین میره از قدیم گفت ...

دقیقا درست میگی .بخدا حس میکنم.جاریم که شاید یه سال میشه که هر از گاهی میاد عزیزم هست من هرروز نیم ساعت سر میزنم کسی هم قدر نمیدونه

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
یکی از دوستانمون داره میاد دیوار به دیوار آپارتماننون یعنی واحد بغلیمون بشینه یه جورایی فامیلم هست&n ...

من داشتم روانی شدم .تق تق تق دم در.بذار ازت بیخبر بمونه بگو خواب بودم و...که بدونه همیشه نمیشه بیاد دم در.

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
من داشتم روانی شدم .تق تق تق دم در.بذار ازت بیخبر بمونه بگو خواب بودم و...که بدونه همیشه نمیشه بیاد ...

یعنی درو باز نکنم؟؟

حتی اگر فهمید خونه ام؟

خودمم دودلمم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

طبقه پايين هست هفته اي يه بار

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي