2777
2789
عنوان

چت های همسر

254 بازدید | 14 پست

همسر من به واسطه کارش با خانم های زیادی در ارتباط هست هشت ساله ازدواج کردم با اینکه همسرم بارها وفاداری خودش رو بهم ثابت کرده ولی همش یه حس نگرانی توی وجودم هست که نکنه یه وقت خطا کنه.چکار کنم این حساسیت از بین بره

کارش چیه

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارآفرین

یعنی چی

چه کاری میافریند

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

تو منی یا من توام 

وای همسر منم بارها بارها وفاداریشو بهم ثابت کرده ولی متاسفانه منم مثل توام مثل اگه یذره تو گوشی مشکوک بزنه حتما باید تصویری تماس بگیرم اونم باید همه جارو نشون بده

حواستو بده ب ماهت چراغ های شهر ارزش ندارند 
تو منی یا من توام  وای همسر منم بارها بارها وفاداریشو بهم ثابت کرده ولی متاسفانه منم مثل توام ...

میگن همه ی این کارا اوضاع رو بدتر میکنه فکر می کنند میخوایم کنترلشون کنیم 

یه بار امتحانش کردم بهش پیشنهاد دوستی دادم گفت باش تا صبح دولتت بدمد😂

نه عزیزم اینطوری فایده نداره اول به عنوان  کسی که درخواست کار داری بهش پیام میدی بعد یه کمی که گذشت شروع میکنی 

آقا من به شما علاقه مندم فلان  بعد اون میگه نه ولی شما باز اصرار میکنی بعد میبینی نه بنده خدا اصلا اهل این حرفا نیست همه چی به خوبی  خوشی تموم میشه  

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂
نه عزیزم اینطوری فایده نداره اول به عنوان  کسی که درخواست کار داری بهش پیام میدی بعد یه کمی که ...

میترسم بدونه همون دفعه پیش هم اصلا قصد نداشتم امتحان کنم خیلی تیزه،البته کلی با قربون صدقه بهش پیام دادم از یه طرف هم میترسم وا بده