2777
2789

همه هم دوروبرمن دامادم کنارم نشسته اما قیافه‌شو نمیبینم تو بعضی خوابا حتی نمیشناسمش😳بعد عاقد خطبه رو میخونه من بله میگم🙄😐

هر دفعه هم قبل از خوندن عاقد با خودم میگم یه چیز خوب میگم موقع بله گفتن ولی همین ک میخوام بله رو بدم همش یادم میره استرس میگیرم فقط یه بله میگم :/

تو یکی از خوابام فردای عقدمو هم میدیدم ک بعد ازینکه بله دادم تموم شده هی ب مامانم التماس میکنم حداقل اسم و شغل پسره رو بگه 😐😂

مجردم

چه برسر من آمده اِی وِی؟!😐😂

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید قبلا یجایی دیدیش یادت نیس و میگن دخترا اکثرا شوهرایندشونو توخواب میبینن😂

همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!

منم چند بار خواب دیدم عروسیمه ولی نمیدونم چرا تو خوابم داماد بودم  

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
ناخودآگاهت درگیرشه

اکثرا شبایی ک این خوابارو میبینم اصلا بهش در طول روز حتی فکرم نکردم و شبم انقد خسته میشم م ک زرتی خوابم میبره وقت فک کردن ب این چیزارو ندارم ولی نمدونم اینا چیه اخه خواب قحطیه😐😂

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
شاید قبلا یجایی دیدیش یادت نیس و میگن دخترا اکثرا شوهرایندشونو توخواب میبینن😂

اونایی ک سر عقد بودنو نمیدونم ولی یکی از خوابام دیدم بعد از عقد از محضر رفتیم خونمون جهازمم توش چیده شده بود اونجا قیافه دامادو دیدم حتی مادرشوهرمم دیدم😐😂

نگفتم فکر میکنی گفتم ناخوداگاهت درگیره باید ازادش کنی

چجوری؟

اونایی ک سر عقد بودنو نمیدونم ولی یکی از خوابام دیدم بعد از عقد از محضر رفتیم خونمون جهازمم توش چیده ...

😂😂😂خوشگل بود حالا شوهرایندت

همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!
منم چند بار خواب دیدم عروسیمه ولی نمیدونم چرا تو خوابم داماد بودم    

🤣🤣

🤣🤣

😅😐

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
چجوری؟

سرکوبش نکن تو طرحواره و چهارچوب های ذهنیت ازدواج برات مهمه ولی خوآگاهت اجازه ابرازشو بهت نمیده ناخوداگاه مثل یه زندان از چیز های زندانی شدست تمام زندانی ها فعالن و منتظر فرار وقتی لیبیدو که نگهبان زندانه ضعیف میشه اون زندانی هه راه فرار پیدا میکنن مثل خواب اشتباهات کلامی شوخی ها و.‌‌

😂😂😂خوشگل بود حالا شوهرایندت

😂😂آره دقیقا همونی بود ک از شوهر ایندم انتظار دارم😂

خیلی بیتربیت بود فقط😐🙄😂منتظر بود شب بشه منم دنبال راهی بودم ازین ذلت رهایی یابم خدا رحم کرد بیدار شدم😐😂