الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خالم پارسال پیششون زایمان کردن احتمالا برای دوره رفته بودن یه پرس و جو بکنین دکتر ب ...
دكتر خودم خانم فرح بخش بود اما هفته. اخر خودشون منو به خانم اميرزدىاده معرفي كردن هردو بسيار مهربون و حرفه اي هستن از دوستام سراغ گرفتم گفتن خانم اميرزاده رفته
دو ماه قبل با یه سونوگرافی به من گفتن که pco هستم.من تو این دو ماه روزی 3 وعده عرق رازیانه خوردم.ممکنه به خاطر رازیانه pco برطرف شده باشه؟ البته هنوزم همون علائم درد و این چیزا رو دارم .. الان دیگه میخوام برم دکتر زنان .. بچه جون هرچی سرچ کردم بهترین دکتر تو دزفول دکتر شایسته غفاری بودش شما میشناسین؟؟ از این سایته میتونم ویزیت بشم
گلم خانم دکتر مینا مهدوی یکی از بهترین هاست به خاطر اینکه هم صبوره هم با تجربست انقدر مراقبت هاش خوب بود که من راحت بدون هیچ دردی زایمان کردم عالیه حتما حتما پیشنهاد میکنم که بری پیشش خود می فهمی خواستی گلم شماره وآدرسشو میدم بهت