2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک کنید دارم سکته میکنم

780 بازدید | 10 پست

پسرم امروز رفته سنجش مرحله یک  و تو قسمت امادگی قبل دبستان رد شده و گفتن باید بری مرحله دوم که  تخصصی بررسی بشه، آیا کسی میدونه مشکل از کجاست؟   اونجا چکار میکنن   در نهایت چی میشه؟

پسر من نه مهد رفته و نه پیش دبستانی  ، اگر  سوالی پرسیدن که در حد پیش دبستانی بوده   حتما حواب نداده   و اینجوری رد شده، میترسم مشکلی داشته باشه😭😭😭

تورو خدا کمک کنید  ، کسی آشنایی داره؟

باید چی یادش بدم؟

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید کتک کاری کرده یا حرف بدی زدن اونم یاد گرفته زده

شایدم اصلا همکاری نمیکنه توی نقاشی و تکالیفی که بهش میدادن حتما برو مدرسش و دنبال دلیل و مدرک باش

بچتو نفرست امسال سلامتیش واجب تره

شاید کتک کاری کرده یا حرف بدی زدن اونم یاد گرفته زده شایدم اصلا همکاری نمیکنه توی نقاشی و تکالیفی ک ...

نه اصلا مدرسه نرفته   بردمش سنجش     سوالای هوش رو جواب نداده

دختر من رفت برو سوال تو گوگل هست دربیار ازش بپرس من مرحله دوم قبول شد 

دخترت کجا جواب نداده بود؟   مشکل خاصی نداشت؟

عزیزم نگران نباش رد شده لزوما به این خاطر نیست که مشکل داره شاید ترسیده شایدم دست پاچه شده ...باهاش شمارش اعداد ،اشکال هندسی..رنگها...مفهوم بزرگ و کوچیک ..کوتاه وبلند کار کن مداد بهش بده  تا بتونه دست بگیره و خط صاف بکشه ... منم پارسال دخترمو برا پیش بردم سنجش گوشمو چسبونده بودم به در ببینم چیا می پرسه والا اونقدر بچه رو سوال پیچ کرد که من نزدیک بود از استرس پس بیفتم

عزیزم نگران نباش رد شده لزوما به این خاطر نیست که مشکل داره شاید ترسیده شایدم دست پاچه شده ...باهاش ...

نزاشتن  باباش ببینه  ،   دخترتون  مرحله اول قبول شد؟

نزاشتن  باباش ببینه  ،   دخترتون  مرحله اول قبول شد؟

منم که راه ندادن اما صدای خانمی که سوال می پرسید بلند بود من شنیدم چیا پرسید ... آره عزیزم مرحله اول قبول شد ...نگران نباش باهاش کار کن اصلا امسال که وضعیت مدرسه مشخص نیست من شاید اصلا نفرستمش بخاطر کرونا و آموزش مجازی و برنامه های مسخرش