2777
2789
عنوان

مزایای قد بلند

2338 بازدید | 86 پست

امروز بعد چند وقت با دوستام رفتیم بیرون انگار کسی به یکی از دوستام متلک بدی درمورد قدش انداخته بود خودش خیلی ناراحت بود اخه اکیپمون خیلی اختلاف قد دارن و این خیلی به چشم میاد😀

نصفمون بالای ۱۷۰هستیم نصفمونم زیر ۱۶۰

من خودم قدم ۱۷۳هست

هرکدوم مزایا و معایب خودش رو داره و این درست نیست پسرای قد کوتاه( البته با همه احترام به همه نوع قدی) از روی حسودی بخوان بلند قد هارو اذیت کنن و برعکس

بهتره فرهنگ سازی بشه و من میخوام از قد بلندا شروع کنم چون عرصه ذو براشون کمتر میبینم و طبق مشاهدات من قد کوتاه تر ها بیشتر شدن (البته بسته به جایب که هستید هم داره من تهران و اینجا تقریبا از هر دو مساوی هستیم ولی هرچی میریم جنوب قدها کوتاه تر میشن و هرچی میاییم بالاتر مث مناطق کوستانی قد ها بلندتر میشه)  و این باعث مبشه ماها زیاد اذیت بشیم بخاطر این رفتارها

چندتا نکته هست که بهتره بدونید ،،،،،،،

قدبلند مادر اثر مستقیم رو فرزند داره

قدبلند نشانه سلامت جسمه

وقتی قد بلنده چون ششها بزرگترن صدا جذاب تر میشه هم تو خانوم هم اقا

قد یک شاخصه مهم زیباییه

شاید قد بلند اولین سالهای جوونی ادم رو سن بالاتر جا بزنه ولی همون قد باعث میشه که وقتی یکم سن بالاتر میره سن کمتر دیده بشه این قضیه تو قد کوتاها برعکسه

قد بلند و متناسب رابطه مستقیم با اعتماد بنفس داره 

و....

شمام کمک کنید و نظراتتونو بنویسید,,,,ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یک ۱۷۴سانتی🤗

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
مرررسی از تعریفت.خوشمان امد🤗

فقط تعریف نیست واقعیت رو گفتم تا کمی از خودمون دفاع کنم اخه دخترای قد کوتاه خودشون رو پشت قضیه دخترای بغلی قایم کردن😃 و این باعث این معضلات شده درصورتی که هردو خوبن 

من مادرم قد بلند بود...پدرم نسبت به مردها متوسط

ما بچه ها همگی به مادر رفتیم و قد بلندتر

بعد..

نوه ها هم به خود ما رفتن و قد بلند تر..تر

نگرانم نتیجه های مادرم چه شوند😅

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
از معایب  آستین لباسا کوتاهه برامون😒😒😒

اره از کمر هم کوتاه هستن

من به شخصه فقط باید لباس خارجی بپوشم چون لباسای ایرانی هرچقدم جنسشون خوب باشه هم قد کمری هم از استین کوتاهن،یبارم که میشوری برات میشه نیم تنه

فقط تعریف نیست واقعیت رو گفتم تا کمی از خودمون دفاع کنم اخه دخترای قد کوتاه خودشون رو پشت قضیه دخترا ...

😂😂😂اره دقیقا از دیروز تاحالا صدتا پست دیدم که میگن زن باید بغلی باشه.وایسا یه لینک بدم برو اونجام بنویس دیروز خیلی حرص. خوردم کلی توهین کردن به ما قدبلندا