2777
2789
عنوان

بیاید از خاطرات طنز و شیرین نی نی دار شدنتون و زایمانتون بگید 😄

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 99 پست

بهترین روز زندگیم بود دقیقا یکسال پیش صدای گریه ش تو اتاق عمل پیچید همش می گفتم دکتر میخوام ببینمش گذاشتش رو سینم تا بوی تنمو حس کنه یهویی دهنش باز کرد چسبید بهم شیر خورد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لحظه ای ک ماما همراه خودم اومد انگار دنیا رو بهم دادن انقد خوشحال شدم😁. کلا ماما هاشون خیلی خوب و مهربون بودن. با اینک بیمارستان دولتی بود ولی خیلی قربون صدقه م میرفتن😁😍. 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
نترس فکر کن ی فرشته کوچولو و شیرین بیاد بغلت😍😍دیگه ترس یادت میره

خودمو با این چیزا گول میزنم ولی هیچی از ترسم کم نمیشه همه یه جوری از زایمان تعریف میکنن من حس میکنم وسطش میمیرم😢😂

تو راه بیمارستان همش به شوهرم میگفتم خدا کنه شکل من بشه فقط موهاش مثل تو فرفری باشه 

کاملا برعکس شد شکل باباشه موهاش لخته مث خودم😅

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰

شبی که زایمان کردم مامانم شب پیشم موند توی بیمارستان بعد پرستار اومد گفت باید راه بری منم کلی درد داشتم مامانم خوابالو بود میخواست دمپایی پام کنه یه لنگ کفش یه لنگ دمپایی پام کرد بعد یهو فهمید چکار کرده غش کرد از خنده منم پاهامو دیدم نمیتونستم جلوی خندمو بگیریم بخیه هام داشت پاره میشد

یهو بی‌حال شدم غش کردم

مامانم با خنده میگفت پرستار هههه پرستار هههه دخترم ههههه غش کرده ههههههه

پرستار دوید اومد گفت باشه خانم دخترت غش کرده تو چرا خوشحالی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خودمو با این چیزا گول میزنم ولی هیچی از ترسم کم نمیشه همه یه جوری از زایمان تعریف میکنن من حس میکنم ...

این فیلمایی ک دکترا میزارن از زایمان...تو پیجشون ببین ...منکه ذوق میکنم میگم کاش زودی بگذره زایمان کنم...😍

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم