2777
2789

سلام بچه ها تورو خدا کمکم کنید دو روزه از شدت گریه چشمام شدن کاسه ی خون....من با وجود تخمک های سایز مناسب باردار نمیشم چرا اخهههههه همسرم هم مشکلی نداره خودمم این ماه ۸تا سینال ۸تا گنادوتروپین دوتا ازادسازی زدم سه تا تخمک داشتم ۲۰ ۲۳ ۲۰اما نشد چرا اخههههه دق میکنم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط میدونم باید حواستو پرت کنی. من وقتی سرگرم کارای دفاعم بودم باردار شدم. استرس بدترین چیزه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

عزیزم درکت میکنم  انشالله باردار بشی منم مشکل شما دارم 🙏

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏

به موقع نزدیکی میکنی؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

منم اینطور شدم دوماهه و نمیدونم بجز خدا ب کی پناه ببرم ک بهم بچه بدن خیلی سخته یسال گذشت

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
چون استرس داری

ندارم بابا اصلا ندارم یک عالم پول خرج کردیم این ماه خیچی به هیچی

دکتر میگه حتما تخمک هات پوچن😐دیگ شبو روزم گریه است به خدا همش دلم گریه میخواد اما خالی نمیشه