2777
2789

خانم کاکس 48 ساله در یک کارخانه تولید پنیر کار می کند و وظیفه اصلی اش بو کردن و تشخیص دادن میزان آماده شدن پنیرهای تولیدی است. او شامه ای بسیار قوی دارد و می تواند تشخیص بدهد که پنیرها خوب فرآوری شده اند یا خیر.او در کار خود به قدری مهارت دارد که رییس کارخانه و هیئت مدیره همان کارخانه تصمیم گرفتند بینی این خانم میانسال را به ارزش پنج میلیون پوند بیمه کنند. 

البته شاید بسیاری فکر کنند بینی این خانم باید خیلی بزرگ باشد که چنین مهارتی دارد اما در واقع بینی او کوچک است. این بینی پولساز باعث شده است تا خانم کاکس در طول یک سال 25 هزار پوند هم درآمد داشته باشد. وی درباره شغل و بینی اش می گوید:باید خیلی مراقب باشم که به بینی ام آسیبی نرسد. من حس خوبی نسبت به شغلم دارم و از همان کودکی حس بویایی ام قوی بود.155 کمپانی و کارخانه تولید پنیر در طول سال بیش از 15 هزار تن پنیر برای بریتانیا و دیگر کشورهای دنیا تولید می کنند. 

/برنا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطلاع ندارم اما اینجا ایرانه. اینجا برای استعداد ارزشی قائل نمیشن

استادم ميگفت تو بعضي كشور ها  بسيار عالي هست در امدشون 

خودش هم بازرس معروفي هست و كشور هاي مختلف رفته بود خودش چشماي قوي داشت 

اون موقع. نميدونستم انقدر شديد حس بويايي و چشاييم قويه 

وگرنه ازش راهنمايي ميگرفتم