2777
2789
عنوان

افزایش قد کودکان ....

439 بازدید | 20 پست

سلام خانما...

میخواستم ببینم شما برای افزایش قد بچه هاتون چه مکملی بهشون میدید ...پسرم 4 سالشه میخوام ی مکمل خارجی خوب براش بگیرم قیمتشم مهم نیست ...اگه تجربه دارید راهنماییم کنید لطفا

خوشا دیدار ما در خواب ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای قد خوبه ؟؟

آره من دخترم هفت سالشه قدش از همه هم سن وسالاش تقریبا بلندتره با اینکه منو همسرم کاملا معمولی هستیم.از بچگیش خیلی شربت زینک پلاس میدادم بهش البته با تجویز دکتر چند باری هم شربت کلسیم خورده 

آره من دخترم هفت سالشه قدش از همه هم سن وسالاش تقریبا بلندتره با اینکه منو همسرم کاملا معمولی هستیم. ...

منم زیاد مولتی ویتامین براش میگیرم ولی زینک پلاس تا حالا بهش ندادم

خوشا دیدار ما در خواب ....
منم زیاد مولتی ویتامین براش میگیرم ولی زینک پلاس تا حالا بهش ندادم

خوب اینم امتحان کن.دختر من کلا شدیدا بد غذا بود از بچگی وهنوزم هست واس همین انواع و اقسام شربت واشتها آور روخورده.و این‌که با اینکه بد غذاست ولی شیر خیلی زیاد میخوره و شیر هم به نظر من واقعا موثره.