2777
2789

سلام ببخشید من رفتم دستشویی همیشه سعی میکنم وسط ادرار خودم رو نگه دارم به اصطلاح کگل البته دو بار قبلا هم نتونستم تو دو هفته پیش ولی محل نزاشتم امروز ساعت یازده و نیم رفتم همونطوری شدم چون فرنگی هم میرم دقیقا نمیفهمم از کجا میاد خودم رو سفت کردم نتونستم کنترل کنم الان ۳۳ هفته و دو روز هستم ... پد نداشتم دستمال گزاشتم سرفه کردم محکم عطسه کردم نشستم و بلند شدم راه رفتم چیزی نیومد حالا عصر انشاله میرم سونو به نظر شما کیسه اب بوده یا اگه اون باشه یاید دائم بیاد؟ حرکت بچه تو این دو ساعت خوب بوده خدا رو شکر الان داره سکسکه میکنه رو واژن حسش میکنم 

خدایا ممنون از محبت و نگاه همیشیگیت ... دخترای گلم رو مث همیشه به خودت میسپارمممم ای مهربان تر از مادر به اونا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو لازم نی ک پاره بشه میفهی مثل ادراری ک نمیتونی هیچجوره نگهش داری میاد مال منو بزور پاره کردن ایی ...

ببین من اخرش تونستم خودم رو کنترل کنم ولی وسطش نه میگم قبلا هم اینطور شدم محل نزاشتم بعد پاره بشه ابش ببخشید از کنار رون میاد پایین یا نه مستقیم؟

خدایا ممنون از محبت و نگاه همیشیگیت ... دخترای گلم رو مث همیشه به خودت میسپارمممم ای مهربان تر از مادر به اونا

نگران نباش ماهای اخر چن فشار وسنگینی بجه زیاد میشه کنترل ادرارم سختره ولی اگه نشتی باشه درهمه حال هس ازیه پد استفاده کن سرفه وعطسه کن مشغول کارهای خونه باش بعداز چندساعت چک کن ببین خیس شده اگه اره برو یه تست آمینو بده

نگران نباش ماهای اخر چن فشار وسنگینی بجه زیاد میشه کنترل ادرارم سختره ولی اگه نشتی باشه درهمه حال هس ...

ببین از یازده و نیم که بود عطسه کردم سرفه محکم راه رفتم بلند شدم نشستم ... نیومد خدا رو شکر میگم نکنه کیسه اب بوده دور از جون همه ابش رفته

ببین از یازده و نیم که بود عطسه کردم سرفه محکم راه رفتم بلند شدم نشستم ... نیومد خدا رو شکر میگم نکن ...

وقتی پاره بشه همینجور اب میاد نمیتونی جلوش رو بگیری که زیادم میاد 

این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند:‏ نیامد نیامد😭😭
ببین از یازده و نیم که بود عطسه کردم سرفه محکم راه رفتم بلند شدم نشستم ... نیومد خدا رو شکر میگم نکن ...

نه عزیزم احتمالش خیلی کمه منم توهفته 16مشکوک به پارکی ویا نشتی شدم توبیمارستان گفتن پد بزار برو سونوکن ازمایش بده بیا اگه باشه تو زمان نشتی معلوم میشه خداروشکر سونو خوب بود وپدمم خشک بود ولی دوروز قبل که دچارابریزش شدم رفتم بیمارستان تست گرفتن گفتن مثبته ولی سونوهام خوب شد وبعداز24ساعت خبری ازابریزش نشد خلاصه نفهمیدم چه بلایی سرم اوند واون ابریزش چی بود واقعا کیسه اب بود یا نه خداروشکرررر شاید بوده وخدامعجزه کرده چن ابریزشم درحد پارکی بود

وقتی پاره بشه همینجور اب میاد نمیتونی جلوش رو بگیری که زیادم میاد 

اگه کیسه اب باشه چقدر طول میکشه همش بیاد؟ همش با هم میاد یا نه قطع میشه دوباره میاد؟

نه عزیزم احتمالش خیلی کمه منم توهفته 16مشکوک به پارکی ویا نشتی شدم توبیمارستان گفتن پد بزار برو سونو ...

ببخشید چطوری فهمیدی ابریزشه؟ مثلا تو دستشویی بودی مث من؟الان هفته چندی؟

اگه کیسه اب باشه چقدر طول میکشه همش بیاد؟ همش با هم میاد یا نه قطع میشه دوباره میاد؟

واسه من که همینجور میومد وقتی میخوابیدم کمتر میشد تکون میخوردم بیشتر درکل خیلی اب هست  فکر کن کل شکمت آب هست 

این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند:‏ نیامد نیامد😭😭
واسه من که همینجور میومد وقتی میخوابیدم کمتر میشد تکون میخوردم بیشتر درکل خیلی اب هست  فکر کن ک ...

یعنی میگه مال من ادرار بوده؟حالا عصر میرم سونو انشاله برای من خدا رو شکر از یازده و نیم نیومده

ببخشید چطوری فهمیدی ابریزشه؟ مثلا تو دستشویی بودی مث من؟الان هفته چندی؟

عزیزم من هفته 16بودم از خواب بعداز ظهربیدارشدم دیدم به اندازه کف دستم شلوارخیس شدپاشدم روصندلی نشستم دیدم باز چندقطره ریخت رو صندلی خلاصه رفتیم بیمارستان معاینه که شدم گفتن مشکوکی تست گرفتن گفتن مثبت شد کیسه اب بوده خلاصه فرستادن سونو توسونو اب بچه خوب بود برگشتیم خونه شب دوباره موقع خواب 3بارتاخودصب آب میومد بی اختیار که ببخشید بوی اب منی مرد میدادولی تا الان دیگه خبری از اب ونشتی نیس شکر خدا 

دیگه مطمین شدم بچه ازبین رفته صب نوبت دکترگرفتیم رفتیم گف برو بستری شو بایدتحت نظرباشی ویا بچه ازبین رفته بیمارستان دفع کنی بخاطر کرونام مبترسیدیم نتونستیم بیمارستان خوب پیداکنیم که الودگی کروناش کم باشه دیگه شب شد منتظرصب شدیم رفتیم یه بیمارستان که اونجا گفتن پدبزار وبرو سونو کن ازمایش نوشتن انجام دادم خلاصه این انتظار4ساعت طول کشید وپدمن خشک بودو توسونو اب بچه خوب بود ومن باورم نمیشد بااون حجم از اب هنوز قلب بچه میزد دکترام خیلی تعجب کردن که علتش چی بوده عفونت ادراریم نداشتم گفتن حتما تستت مثبت کاذب بوده برو خونه اگه باز داشتی بیا که خداروشکر تاالان دیگه خبری نشد خلاصه الانم توشوکم که واقعا اب بوده ویا ادرار ولی به بوش به ادرار نمبخورد ومن تاامروز علتی براش پیدانکردم 

خداروششششکر بچه که ناخواسته بود وبرام مهم نبود یهو تواون شرایط همه زندگیم شد نیومده زندگیم پراز برکت شده از خدا برای همه مادرای باردار تواین شرایط کرونا ارزویی سلامتی دارم 

یعنی میگه مال من ادرار بوده؟حالا عصر میرم سونو انشاله برای من خدا رو شکر از یازده و نیم نیومده

رفتی سونو ؟