عزیزم من هفته 16بودم از خواب بعداز ظهربیدارشدم دیدم به اندازه کف دستم شلوارخیس شدپاشدم روصندلی نشستم دیدم باز چندقطره ریخت رو صندلی خلاصه رفتیم بیمارستان معاینه که شدم گفتن مشکوکی تست گرفتن گفتن مثبت شد کیسه اب بوده خلاصه فرستادن سونو توسونو اب بچه خوب بود برگشتیم خونه شب دوباره موقع خواب 3بارتاخودصب آب میومد بی اختیار که ببخشید بوی اب منی مرد میدادولی تا الان دیگه خبری از اب ونشتی نیس شکر خدا
دیگه مطمین شدم بچه ازبین رفته صب نوبت دکترگرفتیم رفتیم گف برو بستری شو بایدتحت نظرباشی ویا بچه ازبین رفته بیمارستان دفع کنی بخاطر کرونام مبترسیدیم نتونستیم بیمارستان خوب پیداکنیم که الودگی کروناش کم باشه دیگه شب شد منتظرصب شدیم رفتیم یه بیمارستان که اونجا گفتن پدبزار وبرو سونو کن ازمایش نوشتن انجام دادم خلاصه این انتظار4ساعت طول کشید وپدمن خشک بودو توسونو اب بچه خوب بود ومن باورم نمیشد بااون حجم از اب هنوز قلب بچه میزد دکترام خیلی تعجب کردن که علتش چی بوده عفونت ادراریم نداشتم گفتن حتما تستت مثبت کاذب بوده برو خونه اگه باز داشتی بیا که خداروشکر تاالان دیگه خبری نشد خلاصه الانم توشوکم که واقعا اب بوده ویا ادرار ولی به بوش به ادرار نمبخورد ومن تاامروز علتی براش پیدانکردم
خداروششششکر بچه که ناخواسته بود وبرام مهم نبود یهو تواون شرایط همه زندگیم شد نیومده زندگیم پراز برکت شده از خدا برای همه مادرای باردار تواین شرایط کرونا ارزویی سلامتی دارم