بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو یسری سایتها میفروشن . ولی طرف یه مقدارشو برمیداره واسه خودش . پسر عموی من یه وام ۷۰ تومنی برداشت طرف ۱۰ ملیون برداشت واسه خودش
متعهد به تختم هستم😴💍💎❤ انسانهایی که به شما بی احترامی میکنند نیاز به بخشش یا نصیحت شما ندارند ، به اینگونه افراد فقط ترحم و دلسوزی کنید چون قطعا گذشته تلخ و سختی رو سپری کردند..
از کجا بدونم سایتش معتبر کلاه برداری نیست گرفتار شدم ب هر دری میزنم بسته س
خوده سایته که نمیفروشه . واسطه ست شماره افرادی که وامشون رو واگذار میکنن گذاشته خودتون با طرف تماس میگیرید هماهنگ میکنید .
متعهد به تختم هستم😴💍💎❤ انسانهایی که به شما بی احترامی میکنند نیاز به بخشش یا نصیحت شما ندارند ، به اینگونه افراد فقط ترحم و دلسوزی کنید چون قطعا گذشته تلخ و سختی رو سپری کردند..
یکی از سایتها وامجو بود فک کنم . تو سایتش برید همه قیمت وامی هست