2777
2789

نه متاسفانه

اما میتونی صندوق راه بندازی خودت چون مدیر میشی ماه اول بردارفقط از همه چک یا سفته بگیر

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
نه متاسفانه اما میتونی صندوق راه بندازی خودت چون مدیر میشی ماه اول بردارفقط از همه چک یا سفته بگیر

کسی نیست ک این کار کنم وقتیم ندارم 5 روز فرصت دارم .هیچ بانکی وام فوری نمیده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو یسری سایتها میفروشن . ولی طرف یه مقدارشو برمیداره واسه خودش . پسر عموی من یه وام ۷۰ تومنی برداشت طرف ۱۰ ملیون برداشت واسه خودش

متعهد به تختم هستم😴💍💎❤ انسانهایی که به شما بی احترامی میکنند نیاز به بخشش یا نصیحت شما ندارند ، به اینگونه افراد فقط ترحم و دلسوزی کنید چون قطعا گذشته تلخ و سختی رو سپری کردند..

وام قرض الحسنه خیریه حضرت رسول میتونی بگیری 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
تو یسری سایتها میفروشن . ولی طرف یه مقدارشو برمیداره واسه خودش . پسر عموی من یه وام ۷۰ تومنی برداشت ...

از کجا بدونم سایتش معتبر کلاه برداری نیست گرفتار شدم ب هر دری میزنم بسته س

از کجا بدونم سایتش معتبر کلاه برداری نیست گرفتار شدم ب هر دری میزنم بسته س

خوده سایته که نمیفروشه . واسطه ست شماره افرادی که وامشون رو واگذار میکنن گذاشته خودتون با طرف تماس میگیرید هماهنگ میکنید .

متعهد به تختم هستم😴💍💎❤ انسانهایی که به شما بی احترامی میکنند نیاز به بخشش یا نصیحت شما ندارند ، به اینگونه افراد فقط ترحم و دلسوزی کنید چون قطعا گذشته تلخ و سختی رو سپری کردند..

یکی از سایتها وامجو بود فک کنم . تو سایتش برید همه قیمت وامی هست

نه متاسفانه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد