2777
2789
عنوان

کسی هست که ام اس داشته باشه ! تو رو خدا بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 41 پست

مادر منم ام اس داشت 

عزیز من اولا نترس استرس برات خوب نیست

دوما ام اس رو نمیشه علایمشو برای همه بست داد

هر کسی علایم اولیش متفاوته 

برو ام ار ای بده خیال خودتو راحت کن

احتمالا ام اس نیست چون اگر ام اس بود فقط موقع خواب سراغتون نمیومد 

یعنی چطور میفتاد از دستش؟میخورد به چیزی یا ....درک نمیکنم یعنی طوری میفتاد که همه متوجه میشدن؟

اره اصاا کنترل دستاشو نداشت میگفت نمیدونم چم شده مثلا لیوان تپ دستش بوذ میفتاد نمیتونست درست بگیره لیوان رو دوماه بود عروسی کرده اکثرا ظرفاش پیشش سکسته شده بود 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اصاا کنترل دستاشو نداشت میگفت نمیدونم چم شده مثلا لیوان تپ دستش بوذ میفتاد نمیتونست درست بگیره ل ...

یعنی لیوان بدون اینکه به جایی بخوره واضح میفتاد؟

منم وقتی خوابیده زیاد چت کنم دستم خواب میره یهو گوشیم میفته

عزیزم اولین علاعمش چی بود؟اوایل قبل از اینکه بفهمه

میگم که همه چی از دستاش میفتاد نمیتونست تپ دستاش چیزی بگیره یا چشاش دوتا دوتا میده و فراموشی میگرفت و میگفت بدنم سوزن سوزن میشه

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
مال من یکماه قبل دوروز بدنم سوزن سوزن شد هرپنج دقیقه یک اندام صورت لب پلک کمرشکم سینه دست پا بعداز ...

نه برای من بعضی روزا که از خواب بیدار میشم پاشنه پام گزگز میکنه یا حس میکنم کتفم خواب رفته ولی نهایتا 30 ثانیه طول میکشه و خوب میشه بعضی وقت هم شبا اینطور میشه احساس میکنم ی چیزی با فشار از توی رگ هام رد میشه خیلی نگرانم نمی دونم چی کار کنم 

یعنی لیوان بدون اینکه به جایی بخوره واضح میفتاد؟ منم وقتی خوابیده زیاد چت کنم دستم خواب میره یهو گو ...

اره از دست خودش میفته 

گوشی هم من خوابم از دستم میفته مهم اینه که چنذبار تو روز برات اتفاق بیفته از زمانی که علایمش شروع شده بودتا زمانی که نتونست راه بره یک ماه شد 

خدا کنه ،راضی ام هر چی باشه جز ام اس

نترس استرس به خودت راه نده فقط با یه چکاپ مشخص میشه شما علایمی نداری که مطمین بشی ام اس داری 

ام اس اکثرا تعادل ندارن تو راه رفتن یا چیزی میگرن دستشون یا دوبینی دارن