2777
2789
عنوان

کسی هست که ام اس داشته باشه ! تو رو خدا بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمام آزمایش ندادی؟  ایشالا چیزی نیست نگران نباش

نه...ازمایش ندادم ...اما یکماه قبل یهو یک روز استرس شدید یه موضوعی داشتم ازاون موقع همش سوزن سوزن میشم

خیییییییلی نگرانم ...رومم نمیشه پول ازشوهرم بگیرم ام ارای بدم 

نه...ازمایش ندادم ...اما یکماه قبل یهو یک روز استرس شدید یه موضوعی داشتم ازاون موقع همش سوزن سوزن می ...

هر روز گزگز و داری؟ برای من ی دفعه اینجوری شد، چرا اول آزمایش خون نمیدی عزیزم ؟

هر روز گزگز و داری؟ برای من ی دفعه اینجوری شد، چرا اول آزمایش خون نمیدی عزیزم ؟

من یه استرس شدید بهم وارد شد ۴۸ساعت کااامل گزگزداشتم خوب شدم ...ازاونموقع هرررررازگاهی تقریبا یکباردرروز اره دارم 

گزگز منظورم سوزن سوزن شدنه یه چیزی شبیه خارش

ازمایش ندادم چون میدونم به کم خونی ربط نداره 

چون بعداز اون استرس شدید یهو مورمورشدم

ازاونموقع توهم ام اس زدم

من یه استرس شدید بهم وارد شد ۴۸ساعت کااامل گزگزداشتم خوب شدم ...ازاونموقع هرررررازگاهی تقریبا یکبارد ...

احتمالا از اعصاب و استرس باشه ،خدا نکنه ام اس باشه ولی من شنیدم ام اس تو آزمایش خون مشخص میشه یعنی گلبول های سفید زیاد میشن و نشون میده

نه...ازمایش ندادم ...اما یکماه قبل یهو یک روز استرس شدید یه موضوعی داشتم ازاون موقع همش سوزن سوزن می ...

وا چرا روت نشه باید بری حتما شاید خدایی نکرده ام اس باشه و باید بری دنبال درمان 

ولی انشالله چیزی نیست

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
عزیزم گزگز دست و پاش چطوریه؟ یعنی چقدر طول میکشه؟ یا چه وقت هایی هست ؟

الان که دارو مصرف میکنه دیگ دست و پاش گز گز نمیکنه ولی قبلا به حالت سر شدن و سوزن سوزن شدن بود

دعا کنید زود تر برم سر خونه زندگی خودم.... وزن اولیه 99.7😱وزن فعلی 97😔هدف بعدی 90😭.       هدف نهایی 70😍
وا چرا روت نشه باید بری حتما شاید خدایی نکرده ام اس باشه و باید بری دنبال درمان  ولی انشالله چ ...

اخه چون یکماه قبل استرس شدید بهم وارد شد دوروز سوزن سوزن شدم ازاونموقع هرازگاهی میشم میگم شاید ازاسترس باشه نه ام اس

چون کلا خودبیمار پندار هستم ...هرچیزی رو سرچ کنم دچارش میشم وهرماه دنبال یک بیماری 

بخاطر همین روم نمیشه دیگه

اخه چون یکماه قبل استرس شدید بهم وارد شد دوروز سوزن سوزن شدم ازاونموقع هرازگاهی میشم میگم شاید ازاست ...

خوب برو فقط ازمایش بده بعدم بگو چکاپ کامل بدیم و دیگه دنبال بیماری نباش

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
خوب برو فقط ازمایش بده بعدم بگو چکاپ کامل بدیم و دیگه دنبال بیماری نباش

همیییشه دقیقا همینطورم...میگم این بار ازمایش بدم منفی بود دیگه دنبال بیماری نمیرم ...ماه قبل توهم اچ پی وی داشتم یک میلیون ازمایش دادم منفی بود

دیگه هم خودم شک دارم توهمه هم شوهرم اگر بگم ابروم میره