2777
2789

من بعضی روزا که خواب بیدار میشم دست و پام گزگز میکنه میترسم ام اس باشه از استرس نمیتونم آزمایش بدم کسی چنین تجربه ای داشته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای من الان نزدیک 14 ساله که ام اس داره میگفت از علائمش اینه که همه چیا دوتا میدیدم و همیشه عصبانی بود و گز گز دست و پا

دعا کنید زود تر برم سر خونه زندگی خودم.... وزن اولیه 99.7😱وزن فعلی 97😔هدف بعدی 90😭.       هدف نهایی 70😍

این گز چز کردن پا دست میتونه برا چیزلی دیگه هم باشه 

از قندخون بالا . چربی خون . کم خونی . بد خوابیدن یا ساعت زیادی خواب باشی 

دهتر عموی بابام ام اس گرفت شب خونه ما سفره دعوت بود چقدر کمک کردیم گفتیم خندیدم فردا صبح نتونستن ازجاش بلند بشه بردنش بیمارستان گفت ام اس هست یه ماه تو بیمارستان یود یه سری امپول براش زدن خپب شد بعد از سه ماه الانم بچه اش سه ساله هست 

علایمی که داشت همه چی از دستش میفتاد زمین استرس زیادی داشت همه چی یادش میرفت

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
این گز چز کردن پا دست میتونه برا چیزلی دیگه هم باشه  از قندخون بالا . چربی خون . کم خونی . بد ...

برای من چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه اما هرچند وقت ی بار تکرار میشه خیلی نگرانم 😔 میترسم برای ازدواج آزمایش بدم و معلوم بشه مریضم بعدش نمیدونم چی میشه ...

بابای من الان نزدیک 14 ساله که ام اس داره میگفت از علائمش اینه که همه چیا دوتا میدیدم و همیشه عصبانی ...

عزیزم گزگز دست و پاش چطوریه؟ یعنی چقدر طول میکشه؟ یا چه وقت هایی هست ؟

این گز چز کردن پا دست میتونه برا چیزلی دیگه هم باشه  از قندخون بالا . چربی خون . کم خونی . بد ...

یعنی چطور میفتاد از دستش؟میخورد به چیزی یا ....درک نمیکنم

یعنی طوری میفتاد که همه متوجه میشدن؟

برای من چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه اما هرچند وقت ی بار تکرار میشه خیلی نگرانم 😔 میترسم برای ازدواج ...

خوب برو یه سری برات چکاپ کامل بنویسن شاید بخاطر کمبود ویتامین یا چربی خون اینا باشه

این دختر عموی بابام دو ماه بعد عروسیش فهمید

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
عزیزم گزگز دست و پاش چطوریه؟ یعنی چقدر طول میکشه؟ یا چه وقت هایی هست ؟

مال من یکماه قبل دوروز بدنم سوزن سوزن شد هرپنج دقیقه یک اندام صورت لب پلک کمرشکم سینه دست پا

بعداز اون هرازگاهی صورتم سوزن سوزن میشه

کلی علاعم دیگه دارم که نمیدونم توهم یانه

مال شماهم مور مور میشه؟