الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه پسر چهارساله دارم و یه دختر یکساله علائمتون چی بود ؟ میشه کامل بهم بگید خیلی نگرانم س ...
من والا دیر فهمیدم که باردارم چون انقد سرم شلوغ بود.والا فقط یادمه که موقع موعد پریودم درد پریودی داشتم یه کم.یه روزم سوزش پیدا کرده بودم.من اصلا آمادگیشو نداشتم و متاسفانه 4.5ماهی بود پیشگیریمون طبیعی بود که یهو شد.البته شوهرم بچه دوس داره ولی اونم میگفت دوسه سال دیگه بعدی رو بیاریم.خودشم شوکه.من خیلی داغونم ولی هم روحی هم جسمی کم آوردم چون از اون بد ویارا هم هستم اصلا غذا نمیتونم درست کنم بیچاره بچه ها گشنه میمونن.هرچی بخورم بالا می یارم از همه چی بدم می یاد.و بدتر از همه این ها اینکه خیلی دست تنهام تو غربت...
شرایطت مث منه ، چند سالته؟ من 22هستم مگه پریود نمی شدی ک دیر فهمیدی؟ شیر ب شیر بودی؟ علائم د ...
36سالمه.پریود میشدم منظم ولی این ماه نشدم و تقویمم رو گم کرده بودم پیش خودم خیال میکردم هنوز وقت دارم.یهویی فهمیدم که خیلی وقته گذشته.بیبی گذاشتم فوری مثبت شد بعدم آز خون اونم مثبت.بعدم سونو دیدم 6 هفته ام