2777
2789

نوزاد من سه ماهش تموم شده ولی با خوابش خیلی مشکل دارم... مشکلم اینه که روزها هم مثل شبا حتما باید کنارش بخوابی تا بخوابه... خیلی کار دارم ولی با این عادتش به هیچ کاری نمی رسم... از صبح تا شب اصلا به خواب عمیق نمیره مگر اینکه کنارش بخوابی... بنطرتون از چه ترفندی می تونم استفاده کنم که گول بخوره و بخوابه؟ چند بار کنارش پتو و بالشمو گذاشتم ولی باز بیدار شد... اینم بگم خیلیم زرنگه و شبها دست منو می گیره... باز زیاد یا خواب شب مشکل ندارم بیشتر دوس دارم روز بتونه تنها بخوابه...

یه ترفند خوب می خوام که بعداظهرا بتونه بخوابه تنهایی... درجا حس میکنه من پیشش نیستم... کسی راه حلی داره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم اینجوری بود یه لباسی از خودت که بوی تنتو بده بذار بچسبه بهش نزدیک بینیش ولی یه وقتایی هم جواب نمیده گول نمیخوره طبیعی باید طی کنی این دورانو

پسر من هنوزم دستگاه ردیاب داره بعضی وقتا 😁😁

خیلی حس خوب گرفتم از تاپیکت خصوصا اون قسمتش ک تا دستتو نگیره نمیخوابه😍 کاش نی نی منم زودتر بدنیا ب ...

مرسی عزیزم 😍

آره یه وروجکی هست که نگو

عزیزم انشاالله زودتر ببینیش و لذت مادر بودن رو بچشی 💖

شبا شاید خوابشون عمیق بشه تنها بخواین اما روز نمیتونن الان دخترم نه ماهشه اگه بخوام دوساعت کامل بخوا ...

شبا رو هم امتحان کردم... مثلا یه دقیقه واسه دستشویی میرم درجا بیدار میشه 😨😨وای چه سخت... 9 ماهشه و انقد بدقلقه... منم روزا کار هم می کنم توی خونه واقعا به هیچی نمی رسم... 

پسر منم اینجوری بود یه لباسی از خودت که بوی تنتو بده بذار بچسبه بهش نزدیک بینیش ولی یه وقتایی هم جوا ...

وای خدا 😁😁😁 باشه فردا یه لباس بذارم ببینم چیکار میکنه 😁😁😁

باشه حتما این روش رو فردا امتحان می کنم ولی اگه باز فهمید چی؟!!!! 😳😳😳

منم پسرمو ک از اخرای 7ماهگی جدا کردم لباسمو میذاشتم کنارش میخوابید

نمیدونممم دیگه فسقلی رو  

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4