2777
2789
عنوان

غیب دونی من⁦(;;;・_・)⁩

168 بازدید | 5 پست

اینجا عقده گشایی میکنیم من و خودم 

_هرچی غیبت و درد و دل هر کوفتی داریم میریزیم تواین تایپک :| 

+چرا احمق:/

_کیف میده جایی باشی که تراوشات ذهن خبیثت رو بریزی توش تازه قفلش هم کنی ⁦\(゚ー゚\)⁩

+امشب یه مرگت شده ⁦¯\_ಠ_ಠ_/¯⁩

_حالا بذار تایپکشو بزنم فرداشب میگم چه غلطایی کردم ⁦( ̄ヘ ̄;)⁩ همینقدر که زدمش دلم باز شد حس خوبی دارم فردا میگم برات 

+هنوزم میگم احمقی😂😐

_رکوردشو زدم دختر بااین کار امشبم ،که سرش آوردم 🗽🙄

فرق بین *دوست دارم* و *عاشقتم* اینکه تو وقتی یه گلی رو دوسش داری میچینیش، اما وقتی عاشقشی  بهش آب میدی ⁦⁦⁦(~ ̄³ ̄)~⁩⁩ ... #عاشقتم ⁦⁦(๑˙❥˙๑)⁩

غیبت ۱😂

واقعا چطوری برا هرچیزی تایپک میزنن ؟!

خیلی حضور ذهن میخاد :/

فرق بین *دوست دارم* و *عاشقتم* اینکه تو وقتی یه گلی رو دوسش داری میچینیش، اما وقتی عاشقشی  بهش آب میدی ⁦⁦⁦(~ ̄³ ̄)~⁩⁩ ... #عاشقتم ⁦⁦(๑˙❥˙๑)⁩
غیبت ۱😂 واقعا چطوری برا هرچیزی تایپک میزنن ؟! خیلی حضور ذهن میخاد :/

+ نمی‌دونم والا تو بگو چه غلطی کردی این وسط :|

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

+ نمی‌دونم والا تو بگو چه غلطی کردی این وسط :|

_صبر کنم برم ناهار آماده کنم بیام ⁦( ꈍᴗꈍ)⁩

بالاخره اومدی ⁦(・–・;)ゞ⁩

بالاخره اومدی ⁦(・–・;)ゞ⁩

+باورکن اینقدر درگیری داشتم این مدت اصلا نمیشد بیام وژدانن⁦(;;;・_・)⁩