2777
2789
عنوان

ایابرای دعوای زنوشوهری هم زنگ پلیس بزنی میاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 24 پست
اورژانس اجتماعی میان چیکار؟کارشون مثل پلیسه ینی مرده رو میبره زندان یانه؟

ببین اگه دو طرف یا یکیشون شاکی باشه میبرنشون کلانتری 

اونجا ثبت شکایت میکنن 

موندنشون بازداتشگاه یا رفت شون بستگی به نظر قاضی کیشیک داره 

ولی فرداش باید برن پزشکی قانونی اگه شکایت کتک کاری و آثارشو اینارو دارن بعدم که روند شکایتشون و....

ولی خب معمولا سعی میکنن تو کلانتری آشتی شون بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم تا شما بیای تماس بگیری اینا اشتی کردن خوابیدن😁

نه دیگه اینا از اشتی گذشته فامیلمونه مرده مدام زنو بچشو میزنه وسایل خونه رو میشکونه رو سرشون😔خرجشونم نمیده خیلی دلم میسوزه براشون بار ها به زنه گفتم بیا طلاق بگیر میگه ن میخام بمونم سری بعد دیدم میخام زنگ بزنم پلیس اگه بیان ببرنش زندان خیلی خوبه نگین فضولی نکن که نمیشه واقعا از غصه دارم میمیرم😔

نه دیگه اینا از اشتی گذشته فامیلمونه مرده مدام زنو بچشو میزنه وسایل خونه رو میشکونه رو سرشون😔خرجشون ...

خب وقتی زنه شاکی نیس الکی زنگ نزن پلیس 

فوقش بره دم در بگه شاکی نیستم خدافظ ، اصلا بالاتر برن تا کلانتری رضایت میده میاد خونه 

درگیر نشو 

اگه یوقت دیدی داره دور از جون به کشت و کشتار میرسه زنگ بزن