2777
2789

سلام خانوما من چندین ساله موهام خیلی بلنده و تا حالا برام پیش نیومده بود امروز سرم خیلی خارش داشت،شک کردم به شپش،خواهرم موهام رو دید گفتم فقط رشک هست ،حالا من مایونز زدم که تاصبح بمونه بعد بشورم،دخترم یک سالشه مو نداره خیلی ولی برا اونم زدم که صبح بشورم اشکالی نداره؟

میگن خدا هر کسی رو که خیلی دوست داشته باشه بهش دختر میده، خدا جون مخلصتم منم خیلی دوستت دارم 😙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مایونز ضرری نداره ولی تاثیری روی رشک نداره. رشک خیلی مقاومه. راه از بین بردنش اولا حرارت بالای 60 درجه اس که فقط با اتوی مو می شه انجامش داد. یا با دست یکی یکی باید جداشون کنی.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

خواهرشوهرم چند وقت پیش با پسراش شپش گرفتن دوهفته درمان کردن به قول خودش بعد اومدن خونه مامانش حدودا یکماه پیش من الان دچار شدم،نمیدونم به مادرشوهرم داده من از اون گرفتم یا چی

میگن خدا هر کسی رو که خیلی دوست داشته باشه بهش دختر میده، خدا جون مخلصتم منم خیلی دوستت دارم 😙

عزیزم الان شپش خیلیییی زیاد شده و اکثرا داره بیچاره خواهرشوهرت😂

من خودمم درگیرش بودم موهامو رنگ کردم یکسره نرم کننده میزدم شونه میکردم تو حموم بی فایده بود تا اینکه یکی گفت اسپند آسیاب کن بعد یه ساعت دم بده برو حموم  بریز روی سرت ۴۰ دقیقه بزار بمونه بعد بشور باور کن معجزه کرد واااقعا راحت شدم دیروز اینکارو کردم اروم گرفتم مقدارشم سه قاشق اسیاب شده اسپند با دوتا لیوان اب جوش بریز تو قوری دم بده

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...
عزیزم ی رنگ مو هم بزار سرت خوبه برا شپش اسپند هم بجوشون بزار آبش ولرم شد بریز تو سرت شامپو هم داروخو ...

اتفاقا خیلی کم حوصله ام،از عصر تاحالا که فهمیدم دارم دیوونه میشم،موندم خونه رو چکار کنم

عزیزم الان شپش خیلیییی زیاد شده و اکثرا داره بیچاره خواهرشوهرت😂 من خودمم درگیرش بودم موهامو رنگ ...

موهام بلنده همین مقدار باشه؟

اتفاقا خیلی کم حوصله ام،از عصر تاحالا که فهمیدم دارم دیوونه میشم،موندم خونه رو چکار کنم

کار دیگه ایجز حوصله نمیتونی انجام بدی درمانش زمان میخواد این کارا و کن و این که حتما میری حمام میای موهات و سشوار بگیر هر روز میره من تو سالن زیاد میدیدم شپش میگیرن همین راهکار ها رو دادیم 

عزیزم ی رنگ مو هم بزار سرت خوبه برا شپش اسپند هم بجوشون بزار آبش ولرم شد بریز تو سرت شامپو هم داروخو ...

رنگ مو نمیتونم بزارم چون آقامون دوست نداره،میگه رنگ موها خودت خوب تره،توصیه تون برا خونه ام چیه

موهام بلنده همین مقدار باشه؟

خوب بیشتر بزار عزیزم تو اینترنت زده بود به ازای هر یه قاشق اسپند اسیاب شده یه لیوان اب موهات بلنده بیشتر بزار دیگه راحت میشی 

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...