2777
2789
عنوان

لینک کتاب یا فایل پی دی افشون

265 بازدید | 14 پست

دوستان میشه بیایید لینک کتابهایی که در هر زمینه ای از اینترنت دانلود کردید رو بذارید یا فایل pdf کتابهاتونو

♥️متاسفم♥️ منو ببخش ♥️ دوستت دارم♥️ مچکرم♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ جوری بفرستیم؟

راستش گلم منم خودم نمی دونم چه جوری میشه فرستاد گفتم شاید شما گلها بلد باشید تا بتونیم همه استفاده کنیم

من واسه خودم اینجا آرشیوشون میکنم https://t.me/raylibooks

سلام ممنووووووووووووووووووووووون گلم که به تاپیک من اومدی زحمت کشیدی خییییییییییییلی ممنوووووووووووووووووون! عزیزم این آدرسی که گذاشتی برم میشه از آرشیوت استفاده کرد؟ 

https://t.me/BookTop/15073

سلام هلی نازنین ممنووووووووووووووووووووون از حضورت عزیز دلم لطف کردی به اینجا سر زدی ! این آدرسی که گذاشتی گلم لینک چه کتابیه؟

سلام هلی نازنین ممنووووووووووووووووووووون از حضورت عزیز دلم لطف کردی به اینجا سر زدی ! این آدرسی که ...

سلام فدات خاهش عزیز،شفای زندگی از لوییز هی،میتونی بری ب همین لینک کلی کتاب خوب اونجا هست

سلام ممنووووووووووووووووووووووون گلم که به تاپیک من اومدی زحمت کشیدی خییییییییییییلی ممنوووووووووووو ...

بله عزیزم میشه  

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

بله عزیزم میشه    

فداااااااااااااااااااات گل نازم یه دنیااااااااااا ممنووووووووووووووووووووووون حتما استفاده می کنم و دعات می کنم 

سلام فدات خاهش عزیز،شفای زندگی از لوییز هی،میتونی بری ب همین لینک کلی کتاب خوب اونجا هست

چه خوب گلم خیییییییییییییییییییییییییییییییلی هم عااااااااااااااااااااااااااااااااآلیه اتفاقا کتابهای لوییز هی رو خییییییییییییییییییییییلی دوست دارم لطف کردی خیییییییییییییییییییییلی ماهی عزیزم حتما می رم و از کتابهای خوبش استفاده می کنم دست گلت درد نکنه