2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ومامانم به طرز وحشناک😭😭😭درحدی که ممکنه سکته کنیم.

بدبختی خونمونمم یه جوریه گربه ها راحت مبان تو حیاط.

الانم یه ۱۰روزه یه گربه بیشعور اومده بچه ها گذاشته رفته.اینام بلد نیستن برن گمشن گورشونو گم کن صبحا نمیذارن بخوابیم از بس صدای وحشناک دارن انگار حرف میزنن الانم باز نالشون دراومد.

من ازاری به حیوونا نمیرسونم ولی ازشونم مخصوصا گربه ها بدم میاد گذاشتیم تا خودشون راشونو پیدا کن برن گمشن.

دعا کنید برن کلی کار داریم تو حیاطمون

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
من ومامانم به طرز وحشناک😭😭😭درحدی که ممکنه سکته کنیم. بدبختی خونمونمم یه جوریه گربه ها راحت مبان ...

وای منم دقیقا مشکلم مثل شماست و واقعا حالت رو میفهمم😥😥

ولی تو رفت و امد به خونه هم مشکل دارم چون باید از حیاط رد شم😥😥

من ومامانم به طرز وحشناک😭😭😭درحدی که ممکنه سکته کنیم. بدبختی خونمونمم یه جوریه گربه ها راحت مبان ...

دقیقا منم مثه توام..ازاری نمیرسونم ولی دوس ندارم دور و برم باشن ..اصن حالم بد میشه .فک میکنم زیر پشماشون پر کنه و شپشه  بدبختی دخترم عاشقشونه ..وای نمیدونی چی میکشم  

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
وای منم دقیقا مشکلم مثل شماست و واقعا حالت رو میفهمم😥😥 ولی تو رفت و امد به خونه هم مشکل دارم چون ...

خوب مام همینیم.باید از خیاط بریمو بیام چون همین یه دره.

وایی انقدر فخششون میدم.کاهی دلم میخواد از دمشون بگیرمشون انقدر بتابونم بعد بندازمون اونور خیابون.خیلیم پرروعن.وقتی گورسونو گم کردن سطل اشعال وجارو خاک انداز حیلطمونو مامانم گفت باید بندازیم برن تاره هم خریدیم یک ماه نشده.از بس خودشونومالیدن بهشون والبته به شیر اب حیاط.

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
@حسنیوسف۰   اکثرا تو تاپیک هام یا نظرهام لایکم میکنی😍

😁😁😁😁😁❤❤❤

با اجاره اسی.بچه ها توروخدا دعا کنید من حالم خوب بشه😪😪

دقیقا منم مثه توام..ازاری نمیرسونم ولی دوس ندارم دور و برم باشن ..اصن حالم بد میشه .فک میکنم زیر پشم ...

من جدای از کثیفی وپشماشون ازشون میترسم.یجورین.بی پروا دمشونو میدن بالا بجا اینکه برن اونور یهو میان زیر دیتو پات.من هم دانشگاه هم سر ایستگاه توی اون شلوغی کلی جیغ زدم.بدبختیم میگن مار ازپونه بدش میاد دم لونش درمیاد همش دوروبرم زیر پام گربه میاد😭😭😭😭😭😭😭😫😫😫😭😭😭😭