2777
2789
عنوان

خانماي چادري خوش تيپ لطفا بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 30 پست

وواااای من چادری ام با بچه خیلی سخته الیته بچه ندارم دیروز بچه ی جاریم بغلم بود تو ماشین چنان چادرو روسری و ماسک و عینک و همه چیمو به باد فنا داد هنگیده بودم فقط همه چیو از سرم میکشید 

شما ها ک چادری این واقعا میتونین بچه بغل بگیرین؟

امید زندگیم دوقلوهام😍 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عاشق چادر وحجابمم  ینی اگ دوباره حق انتخاب داشته باشم بازم انتخابش میکنم

منم بي نهايت چادر دوست دارم...البته اينم بگم من با انتخاب خودم محجبه شدم وگر نه خانوادم خيلي اهل حجاب نيستن...من تا چهار سال پيش مانتويي بودم كه موهام كاملا بيرون بود و اصلا حجاب نداشتم ولي الان ظاهرم رو بيشتر دوست دارم اعتماد به نفسم با حجاب بالاتر رفته

🎁🎁مادر دو تا دختر بودن خيلي حس قشنگ و روياييه💖💖💖
بله من عااااااشق چادرمم.اتفاقا دخترمم یکسال و نیمشه همه جا هم بغلش میکنم میبرم .خب یکم سخت هست ولی م ...

وای راس میگی؟ یعنی منم بچه بیارم میتونم عم چادر بپوشم هم بچه؟ من چادر دانشجویی پوشیده بودم دیشب بچه جاریم چنان همه چیمو ب باد داد ب شوهرم گفتم اگه بچه بیارم نمیپوشم . شوهرمم گفت اگه دوقلو اوردی نپوش خخخخ

امید زندگیم دوقلوهام😍 
وای راس میگی؟ یعنی منم بچه بیارم میتونم عم چادر بپوشم هم بچه؟ من چادر دانشجویی پوشیده بودم دیشب بچه ...

اره عزیزم. اصلا نگران نباش سریع عادت میکنی.منم اولش فکرمیکردم نمیتونم ولی دوبار که بغلش کردم یاد گرفتم دیگه سختم نیست

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...
منم بي نهايت چادر دوست دارم...البته اينم بگم من با انتخاب خودم محجبه شدم وگر نه خانوادم خيلي اهل حجا ...

تبریک میگم به انتخابت عزیزدلم ❤️

اگ واقعا دوست داری چادری باشی یه چادر مدل دار بخر مثلا حسنی خوبه، بحرینی هم خیلی راحته 

یه جاهایی هم که سخته چادر نپوش خواهر منم اکثر مواقع چادریه اما خب یه وقتایی که تنها میره خرید و بچه کوچیک داره منتو میگوشه 

تو مرا جان و جهانی ❤️ چه کنم جان و جهان را

چادر جلابیب خیلی خوبه راحت میتونید کوچولوتو بغل کنی

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

وواااای من چادری ام با بچه خیلی سخته الیته بچه ندارم دیروز بچه ی جاریم بغلم بود تو ماشین چنان چادرو ...

خب چادر مدل دار سر کن من برای وقتی بچم به دنیا اومد رفتم جلابیب گرفتم امتحان هم کردم راحت میشه باهاش بچه بغل کرد روسری رو هم نخی سر کن و بهش سوزن بزن به این راحتی ها باز نمیشه و تکون نمیخوره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب چادر مدل دار سر کن من برای وقتی بچم به دنیا اومد رفتم جلابیب گرفتم امتحان هم کردم راحت میشه باهاش ...

من چادر دانشجویی میپوشم . منظورت چجوریه جلابیب؟

گیره روسری هم زده بودم . چنان چنگم میزد بچه و ازپ بالا میرفت عینکمو دراورد پرت کرد   دماغشو مالید به لباسم .

ولی چقد بچه اوردن سخته من انقد براش له له میزنم

امید زندگیم دوقلوهام😍 
من چادر دانشجویی میپوشم . منظورت چجوریه جلابیب؟ گیره روسری هم زده بودم . چنان چنگم میزد بچه و ازپ ب ...

زیپ داره کاملا خب بعدش آستینش کیپ میشه که بالا نره 

یه نقاب هم داره که با دکمه میتونی خواستی ببندی زیر گلوت اینطوری حتی روسری هم از سرت بیفته کاملا پوشیده ای دکمه هم به این راحتی ها باز نمیشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چادری و خوش تیپ باهم جور درنمیاد  بنده خدا تیپ هم بزنه میمونه زیر چادر مشکی

عزيزم من خانومايي رو ديدم كه در عين چادري بودن از خيلي از مانتويياي خوش تيپ،،خوش تيپ تر بودن و به روز تر...

عزيزم من خانومايي رو ديدم كه در عين چادري بودن از خيلي از مانتويياي خوش تيپ،،خوش تيپ تر بودن و به رو ...

مثلا کجاش ؟

کفشاش خوشتیپ بود ؟چون جز کفش جای دیگه ای برا تیپ ندارن 

هشدار که آرامش ما را نخراشی 💀🙂
مثلا کجاش ؟ کفشاش خوشتیپ بود ؟چون جز کفش جای دیگه ای برا تیپ ندارن 

نخير ...لباساي زير چادرشون..مانتوشون روسريشون ..ست بودن لباساشون..بعدشم عزيزم اگر عنوانم رو با دقت ميخوندي متوجه ميشدي كه تاپيك اصلا مربوط به شما و نظراتتون نميشد..ممنون از اينكه با توجه به عنوان تاپيك از تاپيكم ميريد بيرون

عزيزم من خانومايي رو ديدم كه در عين چادري بودن از خيلي از مانتويياي خوش تيپ،،خوش تيپ تر بودن و به رو ...

استارتر جان سلام

خوبی؟

خوش به حال تصمیمی که گرفتی

بیزحمت لایکم کن اگه اومدی من دو تا تاپیک مخصوص دارم برای این کار

تاج بندگی روی سرت مستدام عززم