2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 🌺☘️

عزیز من یه تاپیک دارم از دعاهایی که خودم ازشون نتیجه گرفتم  اینم لینکش

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3833804&slug=دعاها-و-ذکرهایی-که-شخصا-برای-حاجت-روایی-استفاده-میکنم-و-نتیجه-گرفته-ام&postId=145226531

اگه دوست داشتی یه نگاهی بکن کلا ۱۰ صفحه س دوستان هم لطف کردن و تجربیات خودشون رو نوشتن و تبادل نظر کردن  اگه دوس داشتی به نگاهی بکن

البته چندتا تاپیک دعای دیگه هم دارم

ولی ببین  به اصطلاح با کدومش بیشتر حال میکنی ، از طریق کدومش بهتر میتونی با خدا ارتباط برقرار کنی  کدومش برات قابل فهم تره  همونو انجام بده

انشالله گره از مشکلت باز بشه 🍀🍀🍀

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️