نازگلی_۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 671 عنوان به نظرتون بچه من چیه دختر یا پسر +عکس سونو ان تی 432 بازدید | 32 پست امروز ۱۲ هفته و۶ روزم بود رفتم ان تی به نظرتون بچه من چیه؟؟؟از رو عکس خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم 1399/04/28 | 18:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازگلی_۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 671 خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم
نازگلی_۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 671 بیشتر چیزهای ترش مثل آلوچه ورب انار وچیپس سرکه ای وآلبالو وآلو خوردم واز گوشت بدم میاد خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم
آبنبات_عسلی_۷۶ عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 25758 بیشتر چیزهای ترش مثل آلوچه ورب انار وچیپس سرکه ای وآلبالو وآلو خوردم واز گوشت بدم میاد پسره😍😍مبارک باشه بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
نازگلی_۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 671 میشه اگه کسی رو میشناسید که میتونه تشخیص بده بدام تگش کنید تا بیاد بگه خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم
نازگلی_۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 671 میشه لطفا بگید از روی چی میگید پسره با دلیل بگید خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم
یاسمن5 عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 6239 من که نمیتونم تشخیص بدم ولی یه سوال توکرونا بارداری سخت نیست؟چه مشکلاتی داره؟من دوس دارم نی نی بیارم تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم.. .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
نازگلی_۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 671 کسی نبود که بگه خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم
نازگلی_۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 671 من که نمیتونم تشخیص بدم ولی یه سوال توکرونا بارداری سخت نیست؟چه مشکلاتی داره؟من دوس دارم نی نی بیارم نه فقط سختیش اینه که هی باید تو خونه باشی وروزگار برات دیر میگذره وبا ترس ولرز میرم آزمایش ودکترولی چه میشه کرد اگه بخوای به کرونا فکر کنی که نمیشه ممکنه تا چندسال دیگه باشه خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم