2777
2789

امروز ۱۲ هفته و۶ روزم بود رفتم ان تی به نظرتون بچه من چیه؟؟؟از رو عکس

خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر چیزهای ترش مثل آلوچه ورب انار وچیپس سرکه ای وآلبالو وآلو خوردم واز گوشت بدم میاد

خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم
بیشتر چیزهای ترش مثل آلوچه ورب انار وچیپس سرکه ای وآلبالو وآلو خوردم واز گوشت بدم میاد

پسره😍😍مبارک باشه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

میشه اگه کسی رو میشناسید که میتونه تشخیص بده بدام تگش کنید تا بیاد بگه

میشه لطفا بگید از روی چی میگید پسره با دلیل بگید

من که نمیتونم تشخیص بدم ولی یه سوال توکرونا بارداری سخت نیست؟چه مشکلاتی داره؟من دوس دارم نی نی بیارم

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
من که نمیتونم تشخیص بدم ولی یه سوال توکرونا بارداری سخت نیست؟چه مشکلاتی داره؟من دوس دارم نی نی بیارم

نه فقط سختیش اینه که هی باید تو خونه باشی وروزگار برات دیر میگذره وبا ترس ولرز میرم آزمایش ودکتر

ولی چه میشه کرد اگه بخوای به کرونا فکر کنی که نمیشه ممکنه تا چندسال دیگه باشه