2777
2789

دیگ خسته شدیم بخدا 

هی امید داشته باشید همه چی خوب میشه همش الکیه

در 🌸۹۹/۹/۹🌸 کرونا از بین رفته شوهرمم کار پیدا کرده داریم‌کارای عروسیمونو میکنیم ....۱سالو ۶ماهه عقدم برای درست شدن کار شوهرم یه صلوات بفرستید💖تیکرمم تیکر وقتیه شوهرمو بعد ۱ ماه میخام ببینم  

اللهم صلی علی محمد و آل محمد 

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂
فقط فقط تلاش  با تلاش آدم موفق میشه

کرونارو چکار کنیم گرونیو چیکار کنیم

در 🌸۹۹/۹/۹🌸 کرونا از بین رفته شوهرمم کار پیدا کرده داریم‌کارای عروسیمونو میکنیم ....۱سالو ۶ماهه عقدم برای درست شدن کار شوهرم یه صلوات بفرستید💖تیکرمم تیکر وقتیه شوهرمو بعد ۱ ماه میخام ببینم  
کاش شب ک خوابیم شیمیایی بزن همه مون خلاص کنن..من ک آرزومه

بعضی وقتا میگم خدایا میبینی مارو

منم به خدا افسردگی گرفتم با دوتا بچه همش خونه بچه هام خسته سدن همش میگن بریم بیرون😭

دیگ‌ادم تا یه جایی تحمل داره بخدا

هی خدا جوونای بیچاره ...نامزدای بیچاره  خیلی سختی کشیدیم تو این مدت خیلی

همه بیچاره شدن بخدا دلم میسوزه

تا بوده همین بوده،قبل مام بدبختی داشتن،ماهم داریم،بعد مام دارن،

اما با همه ی مشکلات زندگی رو دوست دارم،هر کس دوست داره بمیره خواهشا فقط برای خودش دعا کنه،خیلی از ما هزار تا ارزو داریم ک شاید فقط  ب 100 تاش برسیم،من راضی ام ب همین 100 تا😁

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
همه بیچاره شدن بخدا دلم میسوزه

اره هزار تا درد افتاده بجونمون اینقد جوش جهیزیه و فلان فلان 

اون بنده خدا هایی ک مریض دارن و هزینه درمان میدن 

یا اونایی که بچه دارن باز وضعیتشون سخت تره 

خدا انشالله به همه سلامتی بده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز