2777
2789
عنوان

حق با منه؟؟

241 بازدید | 27 پست

فرض کنین دو روز پیش نامزدتونو دیدید،‌ 

امروز بهش گفتید که دندونتون درد میکنه و گوش و سرتون رو هم درگیر کرده ، بعدش نامزدتون میگه خیلی دلتنگتم بیا پیشم ولی شما میگی نمبتونم دندونم درد میکنه ، بعدش اون میگه خود دانی! خوب شروع میکنی ولی خرابش میکنی! 

واکنش من چی باید باشه؟؟

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ بزن.بگو انتظار داشتم درد و مریضیم برات مهم باشه حداقل تعارف کنی دکتر ببریمنه اینکه فقط فکر خوش گ ...

گفت بیا بریم دکتر

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔

هيچى

مسكن بخور استراحت كن و اصلا بهش فكر نكن

اگه واقعا نامزدت و ميخواين ازدواج كنيد همين الان گربه رو دم حجله بكش تا بفهمه اول بايد به خواسته و آرامش تو توجه كنه

اگه منظور از نامزد دوست پسرتِ كلا ديگه جوابش و نده

با هم برید دکتر 

الان نمیشه باید یکی دو روز قرص مصرف کنم عفونت داره 

من باهاش دعوا میکردم مینوشتم تو پیام واقعا که اینجا دندون من درد میکنه نمیتونم جایی برم جای دکتر بردنته بهم میگی خود دانی واقعا که...

اینو مینوشتم حرصمو خالی میکردم منتظر میموندم ببینم اون چی میگه بعد باز جوابشو میدادم خلاصه درد دندونو سرش قشنگ خالی میکردم

همه چیز میگذرد اما همه چیز فراموش نمیشود  
هيچى مسكن بخور استراحت كن و اصلا بهش فكر نكن اگه واقعا نامزدت و ميخواين ازدواج كنيد همين الان گربه ...

دلم یجوری شد اصلا 

میگم دندونم درد میکنه امروز نمیتونم بیام گف خوب شروع میکنی ولی خرابش میکنی

حس میکنم دلم سوخت واس خودم

من باهاش دعوا میکردم مینوشتم تو پیام واقعا که اینجا دندون من درد میکنه نمیتونم جایی برم جای دکتر برد ...

بهم گفت بیا بریم دکتر 

بله حق با توئه

بگو اگه الان متوجه اين نميشى كه من درد دارم و به فكر خودتى پس حتماً فردا بعد ازدواجم موقع مريضى بايد همه چى حاضر باشه تو خونه

عزيزم دوران عقد برا اشناييه هنوز

ببين واقعاً درك ميكنه يا نه

بله حق با توئه بگو اگه الان متوجه اين نميشى كه من درد دارم و به فكر خودتى پس حتماً فردا بعد ازدواجم ...

درک مبکنه ولی وختایی که دلتنگم میشه مغزش از کار میوفته اون لحظه حتما باید منو ببینه وگرنه دق میکنه 

درک مبکنه ولی وختایی که دلتنگم میشه مغزش از کار میوفته اون لحظه حتما باید منو ببینه وگرنه دق میکنه&n ...

اولاً كه سهى كنه دق نكنه و خودشو كنترل كنه

دوماً اگه اون خيلى دلش تنگ شده بياد سر بزنه