2777
2789

هوش چین

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ندارم ولی یادمه برای پسر داییم یبار وسایل آشپزی گرفتم چقدر دوس داشت. از فروشنده راهنمایی بگیر 

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

پازل، ست وسایل پزشکی، جورچین، دفتر رنگ امیزی، ماشین کنترلی، لگوهای مختلف، ...

پسر من ۳ سال و نیمشه. این اسباب بازیاش رو دوس داره.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
من هرچی میگیرم ی مدت کوتاه جواب میده بعدش دیگه جذابیت نداره ولی اب بازی و رنگ انگشتی خیلی خوب بود&n ...

همه بچه ها همینن عزیزم. نذار همه اسباب بازیاش جلو چشمش باشه که دلشو بزنه. چند تا رو جمع کن یه جا قایم کن که نیبینه. بعد چند ماه دوباره بیار وسط. کلی باهاشون سرگرم میشه دوباره.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
من هرچی میگیرم ی مدت کوتاه جواب میده بعدش دیگه جذابیت نداره ولی اب بازی و رنگ انگشتی خیلی خوب بود&n ...

بچه های من زیاد با اسباب بازی ،بازی نمیکنن.وقتی خودم و همسرم باهاشون بازی می کنیم با چیزای ساده مثل پتو و بالشت،توپ،بادکنک واین جور چیزا حسابی ذوق میکنن.

گل رس و ماسه خیلی دوست دارن 

خمیر نمکی هم خوبه، با کارتن کاردستی درست میکنیم

بیشتر از داشتن هم بازی ذوق میکنن تا اسباب بازی