2777
2789
عنوان

بچه خسیس

490 بازدید | 13 پست

سلام دوست جونیا

شماها تو دور و برتون بچه ی خسیس و حسود دارید؟من یکی از آشناهای نزدیکمون هست. بچه ۹ سالشه دختره. و خیلی حسود و خسیس است. من بچه زیاد دور و برم هست این ولی اصلا قابل مقایسه با بچه های دیگه نیست. با هیچ بچه ای نمیسازه.

به هیچ وجه اسباب بازی هاش و یا هر وسیله ای از خونه شون باشه به هیچ کی نمیده.

من اول فکر میکردم اون بچه با بچه های من مشکل داره بعد دیدم کل اقوام بخاطر اینکه هر وقت رفتن  خونه اینا و بچه هاشون اذیت شدن از رفتار بچه دیگه حاضر نیستن با بچه برن خونه اینا🙄🙄

و بچه ها رو دق میده.‌میره اسباب بازی هاش و بغلش میکنه و جیغ میکشه و میگه نمیدم.‌جیغ معمولی نه ها .فجیحححححح. مادرو پدرش چیزی میگن بدتر نعره میزنه . جوری که ما بلند میشیم میریم. جالبه مادرش با مهربانی حرف میزنه باهاش. خیلی هم ادعا دارن بچه رو درست باید تربیت کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و بچه ها رو دق میده.‌میره اسباب بازی هاش و بغلش میکنه و جیغ میکشه و میگه نمیدم.‌جیغ معمولی نه ها .فج ...

😂😂😂این بچه برسه به سن بلوغ جوری پدرو مادرشو به چیز خوردن بندازه. این خط این نشون

تو ۹/۹/۹۹ هیچ خبری نیست😒

منه بچه دوستم بامن رقابت داره تازه پسرهم هست.خیلی میره رواعصاب.مثلاتابامامانش میادخونمون میگه نگاه چی خریدن یادورمیزنه دنبال وسایل جدیدمون.مامانشومیزنه که توچرامثل لباسای خاله نداری یامثلافلان چیزشون بخریم ۷سالشه

الهی یهویی ی خبرخوب بشنوید....ای کیف میده🤲🤲🤲🤲
تک فرزنده لابد. و خیلی لی به لا لاش گذاشتن

بله تک فرزنده خیلی هم لوسه😕😕😕ولی چون مادرش خیلی ناراحت‌میشه چیزی به بچش بگی . همه سکوت کردن.جاریش میگفت هر وقت رفتم خونه اینا بچه هام عصبی شدن. جالبه خودش هر جا میره اسباب بازی همه رو میگیره. ولی سر سوزنی هیچی نمیده به بچه ها.لج در آر نیست به نظرتون.‌

دختر یکی از آشناهامون..اونم حدود ده سالع هست..حتی مورد دیدم رفت رفته خونشون .بچه .گفته مهسا تشنمه..بردش آب شیلنگ بهش داد.گف آب سرد نداریم

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
😂😂😂این بچه برسه به سن بلوغ جوری پدرو مادرشو به چیز خوردن بندازه. این خط این نشون

دقیقا. پدرش پسر منو بغل کرد و بوس کرد. واییییی داست میمرد.‌میگفت خودش مامان و بابا داره چرا تو بوسش میکنی🙄🙄🙄خیلی هم چلچله است و زبون دراز

دختر یکی از آشناهامون..اونم حدود ده سالع هست..حتی مورد دیدم رفت رفته خونشون .بچه .گفته مهسا تشنمه..ب ...

😂

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

دختر یکی از آشناهامون..اونم حدود ده سالع هست..حتی مورد دیدم رفت رفته خونشون .بچه .گفته مهسا تشنمه..ب ...

وایییی مثل همینه🤣🤣🤣اینم میری خونشون‌میگه ما هیچی نداریم. مادرش شکلات آورد جیغ زد ببر اونا واسه خودمونه. یعنی بچه این مدلی دست من بود حالش و جا میاوردم🤣🤣

بله تک فرزنده خیلی هم لوسه😕😕😕ولی چون مادرش خیلی ناراحت‌میشه چیزی به بچش بگی . همه سکوت کردن.جاریش ...

بچه ها بدون دخالت بزرگترها همدیگه رو ادب میکنن. دیدم که میگم. چرا خوب آدم لجش میگیره. ولی بچه است . و این ضعف رفتارشه. 

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود