2777
2789
عنوان

کی بلده غذای رژیمی

504 بازدید | 16 پست

بیاید تجربه هاتونو بگید بینم کی بلده.

من با رژیم پونزده تا کم کردم. پنج تا دیگه هم میخوام کم کنم. اگه غذای رژیمی و خوشمزه بلدید بگید

چشمی که به شب بنگرد از پشت نقابی.👁👁.. تکرار کند قصه ی روزی و عقابی🦅🦅🦅🦅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی چجوری تثبیت کردی ممنون

ببین یه اصل مهم تو لاغری ورزشه. وقتی کنار رژیم ورزش کنی چربی های بدنت میشکنه. و باعث میشه وزن ثابت بمونه بعد قطع رژیم. من بیست دقیقه تو خونه ورزش میکردم. به این شکل ک دو دقیقه شدید ورزش یک دقیقه استراحت. کلا میشه هفت ست. اذیتم نمیشی.

بعدشم ک الانم خورد و خوراکمو کمی کنترل میکنم

اووومدم،کشک و بادمجون با بادمجون کبابی،خوراک لوبیا،عدسی،املت،بورانی بادمجون،بورانی کدو،بورانی اسفناج،انواع سالاد بدون سس،میرزا قاسمی با بادمجون کبابی،کشک و کدو(اینو خودم امتحان کردم با پیاز و نعنا و سیر داغ)،مرغ و تخم مرغ و سیب زمینی آبپز رو هم همه بلدن

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️
ایووووول رژیم خاصی گرفتی یا نه خودت ؟

فقط وعده هامو یک سوم همیشه خوردم. شیرینی جات و هله هوله حذف. گرسنه میشدم ساقه طلایی یا بادوم زمینی. روزی بیست دییقه ورزش

اووومدم،کشک و بادمجون با بادمجون کبابی،خوراک لوبیا،عدسی،املت،بورانی بادمجون،بورانی کدو،بورانی اسفناج ...

دمت گررررررم

میتونی قارچ رو کبابی بکنی و یا گوجه رو برا شامت استفاده بکنی،من غذاهای رژیمی زیادی امتحان کردم میترسم بگم و بدتون بیاد😂لوبیا سبز آبپز شده رو با روغن کمی سرخ کن رب و ادویه بزن بهش،نخود رو آبپز کن باز با رب و ادویه درستش کن،گوجه رو میشه با روغن کمی سرخ کرد،ماهی رو کباب کن،ماکارونی سبوس دار استفاده کن،سویا رو میتونی با فلفل دلمه ای و گوجه درست بکنی به عنوان یه وعده،سوپ های رژیمی زیادی هست،با جو پرک اوتمیل درست کن،شیر برنج درست کن

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️