2777
2789
عنوان

کیک تولد

152 بازدید | 14 پست

خانما میدونید قیمت خامه قنادی چقدره؟

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
من ۲۰گرفتم

چند گرم ؟

برای چه مقدار کیک استفاده کردید؟

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند گرم ؟ برای چه مقدار کیک استفاده کردید؟

نمیدونم بسته ای بود اندازه شیر پاکتی بسته اونقدی بود من یک کیک درست کردم و زدم نصفش مونده هنوز

همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!

مارک کولاک ماه پیش خریدم کیلو ۱۶ تومن واسه ی کیک یک کیلویی حدودا ۶۰۰ گرم خامه میخاد ک خامه کشیم بشه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
نمیدونم بسته ای بود اندازه شیر پاکتی بسته اونقدی بود من یک کیک درست کردم و زدم نصفش مونده هنوز

از کجا میتونم بخرم 

خواهرشوهرم  گرفته بود کیلویی  

این بسته ای هه رو کجا دارن

از کجا میتونم بخرم  خواهرشوهرم  گرفته بود کیلویی   این بسته ای هه رو کجا دارن

لوازم قنادی ها دارن

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
کولاک ۱کیلویی ۱۷ونیم گرفتم

ممنون

لوازم قنادی ها دارن

ممنون 

از کجا میتونم بخرم  خواهرشوهرم  گرفته بود کیلویی   این بسته ای هه رو کجا دارن

ازوسایل قنادی فروشی یجاهایی هست وسایل مخصوص کیک اینامیفروشه 

همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!
ازوسایل قنادی فروشی یجاهایی هست وسایل مخصوص کیک اینامیفروشه 

ممنون