2777
2789
عنوان

خريد از ديجي كالا(لطفا هر كس اطلاعات داره بياد)☘️

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 29 پست
پس فرقي نداره كدومو بخرم؟! محتواش يكيه؟!

بله ولی حتما دقت کن به کامنتا، تو طاقچه و فیدیبو هم کامنتا رو بخون ببین نظر مردم چیه درمورد مترجم چون بعضی وقتا ترجمه ها خیلی داغونه انگار دادن گوگل ترنسلیت 😐

کتاب بعضی از انتشارات ی عالمه غلط تایپی رو مخ داره 

واسه هر انتشاراتی رو نخر.کامنتارو بخون

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ولی حتما دقت کن به کامنتا، تو طاقچه و فیدیبو هم کامنتا رو بخون ببین نظر مردم چیه درمورد مترجم چو ...

دقيقا 

يه كناب خريدم دقيقا مث چيز ترجمه كرده بود😂

بعضيا اصلا كامنت نداره اخع

اوهوم برای منم پیش اومده ولی نخریدم 

بگرد اونایی ک امتیاز بیشتری دارن رو پیدا کن از بین اونا ارزون ترینشو‌بخر.از هر انتشاراتی واقعا ارزش نداره کتاب بخری.تخیفیف میخورن کتابای دیجی کالا یکم بگرد

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
پس فرقي نداره كدومو بخرم؟! محتواش يكيه؟!

محتواشون یکیه ولی اخرش ترجمه ها تفاوتای خودشون رو دارن .ترجمه خیلی ب نظرم تاثیر داره مخصوصا تو کتابای انگیزشی تو سایتا بگرد ببین کدوم ترجمش معروف تره

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد/ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
ممنون عزيز

فدات

فرقش:

تو سایز صفحه ها و جنس کاغذ چاپ و مترجم ولی فک نمیکنم مترجم تفاوتی داشته باشه

من خودم همیشه از دیجیکالا کتاب میگیرم معمولا فرقش تو سایز کتابه اونایی که جیبی هستن کوچولو ترن...

فرقش: تو سایز صفحه ها و جنس کاغذ چاپ و مترجم ولی فک نمیکنم مترجم تفاوتی داشته باشه من خودم همیشه ا ...

ممنون عزيزم

واسه سفارش بايد اپليكيشن داشته باشم يا تحت وب هم ميشه سفارش داد؟!