2777
2789

کیک قابلمه ای درست میکنم  خیلی خوب در میاد پفک میکنم ولی نمیدونم چرا هر وقت میخورم حتی خیلی کم حس میکنم کیکش خیلی سنگینه انگار سر دلم میمونه میشود کم و زیاد میزنم اینجو میشه یعنی؟پود کاکاو ام میزنم یعنی از اونه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=146418287]من تو قابلمه درست نمیکنم اما شاید یه چیز رو زیاد میریزی  یا اتفاقا خوب میپزه نمیدونم از پودرشکلاته یا بگین پودر ،بگین پودر خراب نمیشه!؟چون دو ماه میشه خریدم و دارم

[QUOTE=146418287]من تو قابلمه درست نمیکنم اما شاید یه چیز رو زیاد میریزی  یا اتفاقا خوب میپزه ن ...

بکیگ پودرت تاریخ داشته یا فله ای خریدی؟ بعد تو یخچال باید نگه داری!!  من که تو فریزر می زارم!!

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت

یبار ب جا شیر اب ریختم بهتر از قبلیا شد با چن قاشق ماست سبک تربود.تخم مرغم خوب هم بزن

ولی خیلی بترسین از اینکه،اونی که دوستش دارین حس کنه تنهاست...!   عشق يعنی : هربار كه نگاهش ميكنی به انتخابت مطمئن تر بشی!                        یه وقتاییم هیچ حرفی نداری فقط صداش میکنی ک بودنشو حس کنی...!