2777
2789

زدم تو نت ظاهرا بخاطر کم شنوایی گکسم هست و درمانی نداره، شب ک میخواستم بخوابم آزار دهنده بود بعد ۳ساعت کلنجار رفتن تونستم بخوابم. هنوز هم هست صدا 

خیلی خیلی ناراحتم

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشوریا. اگه خواستی ساکشن کن. روغن فیجن استفاده کن. بضی وقتا دیگ درمان نداره صدای گوش

نه نمی شورم 

پرده گوش پاره باشه نباید شست اره خوندم درمان نداره کم مونده سکته کنم انقدر ناراحتم 

نه نمی شورم  پرده گوش پاره باشه نباید شست اره خوندم درمان نداره کم مونده سکته کنم انقدر ناراحت ...

خخ بیخی منم وزوز گوش دارم خوب نشده عادت میکنی. ولی ینفر روغن فیجن ریخت خوب شد یکم تا اولاشه بریز. سجام خوندم ببخشید دوده عنبرنسا تو گوش. ترشی هم نخور سردیجاتم با مصلحش بخور اگه کم خونی داره برطرفش کن

خخ بیخی منم وزوز گوش دارم خوب نشده عادت میکنی. ولی ینفر روغن فیجن ریخت خوب شد یکم تا اولاشه بریز. سج ...

روغن نمیشه چون پرده گوشم سوراخه واقعا ناراحت کننده ست...

خخ بیخی منم وزوز گوش دارم خوب نشده عادت میکنی. ولی ینفر روغن فیجن ریخت خوب شد یکم تا اولاشه بریز. سج ...

دود عنبر نسا رو امتحان کنم توکل بخدا دیوونه شدم دیگ

روغن نمیشه چون پرده گوشم سوراخه واقعا ناراحت کننده ست...

اوا. باید عمل کنی یعنی؟ عزیزم روحیه داشته باشه من وقتی غمو غصم بیشتر میشه وزوزگوشمم بیشتر میشه شایدم بخاطر پارگیشه دکتر خوب پیدا کن ببین چی میگن

اوا. باید عمل کنی یعنی؟ عزیزم روحیه داشته باشه من وقتی غمو غصم بیشتر میشه وزوزگوشمم بیشتر میشه شایدم ...

کاش عمل کرده بودم تا پارگی درست میشد و کار ب اینجا نمی کشید... صدا دائم هست و حداقل چند ساعت بهم وقت نمیده... قلبم داره وامیسته...دیروز رفتم دکتر دو تا فطره استریل داد و ی قرص آموکسی کلاو ۶۲۵.

ب عصب رسیده بنظرم و دائمی بخدا دارم سکته می کنم... امروز نوار گوش میگیره... دائم باشه طاقت نمیارم  ی جایی کم میارمو😔

سلام عزیزم عجب یعنی عمل و اینا نکردی ؟ یا داروها همه بیفایده بود ؟ الان شبها راحت میخوابی ؟؟ 

سلام عزیزم،من هر دو گوش عمل پرده ی گوشو انجام دادم،ولی برای صدا ن تنها فایده نداشت بلکه در هر دو گوش وقتی سرم رو بالشت بزارم صدای نبض میاد و دقیق صدای تپش قلبم هست،،توی سرم هم صدایی شبیه سسسسسسسس مدام هست،بله موقع خواب کمی اذیت میکنه اما دیگ بعد دو سال عادت کردم بهش و سعی میکنم کنار بیام با این مشکل.

دارویی ام نداره، طب سنتی رفتم گفتن اگر از غلبه ی سودا باشه اول سودا رو باید از بین برد بعد زالو درمانی، اونم ۵۰،۵۰ هست.ک منم زالو رو دیگ ننداختم.