2777
2789

سلام . ده روز عقب انداخته بودم، آز بارداری دادم منفی بود، آمپول پروژسترون زدم، الان ده روز گذشته اما هنوز پریود نشدم، قبلا زده بودم بعد شش هفت روز پریود میشدم، علتش چیه؟؟ چیکار باید بکنم؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنبلی تخمدان داری من پلیکیستیکم یه بار اینجوری شدم دکتر گفت ال دی بخور. بعد 7 روز از تموم شدن قرص پر ...

اره میدونم تنبلی دارم اما قبلا میزدم بعد یک هفته میشدم! یعنی الان بیست و یک روز ld باید بخورم؟ تازه یکماه بعد پریود شم؟

اره میدونم تنبلی دارم اما قبلا میزدم بعد یک هفته میشدم! یعنی الان بیست و یک روز ld باید بخورم؟ تازه ...

والا من روری سه تا ال دی میخوردم دکتر اینو گفت بهم در عرض یه هفته قرصا تموم شد یه هفته بعدش پریود شدم ولی این ماله 8 ساله قبله الان روری یه دونع ه ال دی هم نمیتونم بخورم اینقدر معدم رو اذیت میکنه به نظره من تا یه هفته روزی یکی بخور بعدا قطع کن تا 8 روز بعدش پریود میشی حالا لازم نیست همش رو بخوری

عزیزم حبس خون شدی.زرشک دم کن بخور در کنارش دو روز پشت هم اویشن و پونه غلیظ بجوشون چن لیوان بخور شروع میشه ب خونریزی.قرص نخور ک از تنظیم در میای

هر بار این درو محکم ببند برو
باشه ان شاالله. بعیده باردار باشم دیگه درسته؟ یوقت باردار نباشم اینارو بخورم سقط شه!

ازمایش خون ندادی؟اگه بی بی زدی چن تا نبوده پس نیستی.ازمایش خون دقیقتره.شایدم کیست داری ی سونو برو حتما

ازمایش خون ندادی؟اگه بی بی زدی چن تا نبوده پس نیستی.ازمایش خون دقیقتره.شایدم کیست داری ی سونو برو حت ...

همون ده روز که از موعدم گذشته بود آز خون دادم منفی بود. همون روز تو مطب دکتر هم سونو کرد چیزی نبود. اگر کیست باشه چیکار باید بکنم؟ درمانش چجوریه؟

همون ده روز که از موعدم گذشته بود آز خون دادم منفی بود. همون روز تو مطب دکتر هم سونو کرد چیزی نبود. ...

کیست ک باشه عقب میفته عزیزم..همین جوشونده ک بهت گفتم بخور عالـــیه.رحم رو پاک میکنه از هرچی کثیفیو خونمردگیه.دوسین هم بخور ی چن روزی مرتب تا اگه هرچی هست بیاد بیرون