2777
2789
عنوان

کمک به کنکوری ها

77 بازدید | 13 پست

❌❌❌عزیزان لطفا وارد این سه لینک بشید و از ما کنکوری ها حمایت کنید❌❌❌

ما سالها تلاش کردیم از زندگیمون از جوونیمون زدیم حالا باید علاوه بر استرس کنکور استرس کرونا رو هم داشته باشیم

⚠️⚠️⚠️جون ۲ و نیم میلیون نفر کنکوری و خانواده اونها در خطره⚠️⚠️⚠️

سازمان سنجش بدون در نظر گرفتن سلامت دانش آموزها همچنان بر برگزاری کنکور اصرار داره

⛔⛔⛔۴ ساعت بدون وقفه با ماسک و دستکش بدون خوردن و آشامیدن و سرویس بهداشتی

۴ ساعت طاقت فرسا در گرما و بدون کولر⛔⛔⛔

⚠️⚠️⚠️برگزاری امتحانات نهایی باعث شد بخش قابل توجهی از دانش آموزا و خانواده هاشون به این بیماری منحوس مبتلا بشن! به فکر این دانش آموزها هم باشیم که ۲ ماهه با این بیماری سر و کله میزنن و فرصت طلایی مطالعه کنکور رو از دست دادن⚠️⚠️⚠️

مامانایی که کنکور ندارید؛ فرض کنید فرزند خودتون میخواد کنکور بده، لطفا خودتون رو جای خانواده ما بذارید و حمایت کنید 

⛔کنکور از امتحان نهایی جنایت بسیار بزرگتریست!⛔

https://www.farsnews.ir/my/c/32986

https://www.farsnews.ir/my/c/33008

https://www.farsnews.ir/my/c/25850

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من امضا نميكنم أمثال خواهر من ك يه سال جون كندن حقشون نيست! هي عقب بيافته آخرشم حذف شه بره سال بعد

عزیزم اگر خواهر شما یک سال جون کنده من فردی رو میشناسم سه ساله به زور و ضرب داره درس میخونه پول کتابهاشو به زور جور کرده به امید اینکه بره دانشگاه برای خودش کسی بشه ولی الان خانواده ش نمیزارن 

مسلما فقط خواهر شما درس نخونده تو کنکوری ها

من امضا نميكنم أمثال خواهر من ك يه سال جون كندن حقشون نيست! هي عقب بيافته آخرشم حذف شه بره سال بعد

من قبلا موافق عقب انداختن بودم شدید(کنکوری نیستم)

بعد اینجارو دیدم هر کی میخواست عقب بندازه خودش خرید و عروسی و همه چی تو کرونا رفته بود

چون نخونده بود هی عقب مینداخت

به نظرم که اینا همش بازیه. یه سری که درس نخوندن و یابه هر دلیل دیگه ای میخوان کنکور برگزار نشه‌. با ۴ ساعت نشستن با رعایت فاصله و اصول بهداشتی اتفاقی نمیفته. صدبار کنکور انداختید عقب ولی این بار کور خوندید.

عزیزم اگر خواهر شما یک سال جون کنده من فردی رو میشناسم سه ساله به زور و ضرب داره درس میخونه پول کتاب ...

كسي ك نميخواد كرونا بگيره

نره سر جلسه

بشينه سال بعد كنكور بده

ديگ اين كارا چيه؟

كسي ك نميخواد كرونا بگيره نره سر جلسه بشينه سال بعد كنكور بده ديگ اين كارا چيه؟

واقعا خب نرند کنکور بدن مجبور نیستن که. مطمئن باش اینا قصدشون چیز دیگریست. صد بار دیگه عقب بیفته میگم نه باز باید عقب بیفته و بعد هم میگم کلا کنکور چیه و باید حذف بشه و ....

واقعا خب نرند کنکور بدن مجبور نیستن که. مطمئن باش اینا قصدشون چیز دیگریست. صد بار دیگه عقب بیفته میگ ...

یه طوری حرف میزنید انگارتو ایران نیستید و اینجا اروپاست

بابا تو ایران طرف لیسانس داره کار گیرش نمیاد با ارشد داره تو اسنپ کار میکنه

با دیپلم چه غلطی میشه کرد آخه

توروخدا منطقی حرف بزنید کنکور ۴۰ ساله مگه حذف شده که امسال بشه 

من قبلا موافق عقب انداختن بودم شدید(کنکوری نیستم) بعد اینجارو دیدم هر کی میخواست عقب بندازه خودش خر ...

بابا والا اونایی که شما دیدین درصد کمی هستن

من خودم الان از لحاظ روانی دچار مشکل شدم سر این کرونا دائما هرروز حموم میرم هرروز همه جای خونه رو میسابم هرروز لباس میشورم انقدر دستامو شستم هیچ کرمی دیگه جوابگوی پوست دستم نیست

بخدا جون انسانها اونقدری که شما فکر میکنید مفت نیست