سنایییی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 610 عنوان خواب تجاوز دیدم یعنی چی ؟ 290 بازدید | 19 پست خواب دیدم یکی میخواست بهم تجاوز کنه خیلیم چاق بود همش ازش فرار میکردم تعبیرش چیه؟ 1399/04/28 | 08:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99860 خیلی بی جامیکرد😓😓 وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
123mmm عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 5633 من قبلا پرسیدم. میگن افراد در این موارد تو خواب سنجیده میشه. تا هر مرحله ای رفتی تو بیداری و در عالم واقع هم تو همون طوری هستی
ماریچ عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 449 یعنی عزیزم کمتربهش فک کن ک توخوابت نیاد😂 خدایاتوکی وداری ک اینقدارومی
beeeeeb عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 2137 خاطره ایه از اجدادت... باور کن. تا حالا بهت توسط مرد چاق تجاوز نشده اما گذشتگانت زجرش رو کشیدن و خاطرش در ژنتیکت ثبت شده.
malakehmader عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 1605 فکر کنم مثل همون مرداس که خواب میبینن یه کاری کردن ولی مال شما از شیطونه گول نخوردی خواسته تلافی کنه😐😐😅😂😂😂😂😂 ❤️🌹👶🏻👪😍👨👩👧👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡
سنایییی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 610 فکر کنم مثل همون مرداس که خواب میبینن یه کاری کردن ولی مال شما از شیطونه گول نخوردی خواسته تلافی کنه ... 😂💖
سنایییی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 610 خاطره ایه از اجدادت... باور کن. تا حالا بهت توسط مرد چاق تجاوز نشده اما گذشتگانت زجرش رو کشیدن و خاط ... واو😐کلی هم ترسیدم هاا ینی بیدار شدم همه تن و بدنم خسته بود از بس ت خواب دویدم و استرس کشیدم😂😂